Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimintaterapeutti, Lasten ja nuorten vastaanottotoiminta

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikkö

Tammirinteentie 2, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 18.11.2022 (tai sopimuksen mukaan)


Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lastensuojelutyön kokemusta omaavaa laillistettua toimintaterapeuttia Vantaan kaupungin Lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikköön.

Lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikkö koostuu kahdessa eri kiinteistössä toimivista neljästä osastosta sekä vastaanottoperheyksiköstä. Yksiköt sijaitsevat Tammirinteentiellä Seutulassa ja Liljatiellä Tikkurilassa. Nyt haettavan toimintaterapeutin työpiste sijoittuu Tammirinteentielle Seutulaan. Tammirinteentiellä toimii kaksi osastoa; lasten vastaanotto-osasto Terhola sekä lasten ja nuorten arviointiosasto Vaahteramäki.

Toimintaterapeutin työskentelyn tarkoituksena on kartoittaa lastensuojelun tarpeessa olevien 7-17 vuotiaiden lasten ja nuorten toimintamahdollisuuksia, saada tietoa nuoren taidoista ja haasteista sekä arvioida tuen tarvetta. Arviointiprosessissa toimintaterapeutti käyttää yksilöllisesti harkittuja toimintoja ja arviointimenetelmiä. Arviointityötä täydentää mahdollisuus työskentelyyn ja nuoren arjen havainnointiin osastolla. Työhön kuuluvat myös tukitapaamiset lapsille ja toiminnallinen ryhmä, joiden tarkoitus on tukea asiakkaiden toimintakykyä. Asiakaskohtaisten prosessien keston ja intensiivisyyden määrittelee asiakkaiden tarpeet. Työtä toteutetaan vastaanottotoiminnan yksikössä sekä tarvittaessa nuoren koulu-, harrastus- ja kotiympäristöissä. Työ sisältää myös verkostoissa toimimista ja niissä yhteiseen tiedonmuodostukseen osallistumista.

Tammirinteentien yksikössä toimintaterapeutti kuuluu henkilöstökokonaisuuteen, jossa työskentelee sosiaaliohjaajia/ohjaajia, sekä lisäksi sairaanhoitaja ja psykologi. Terveydenhuollon työntekijät toimivat moniammatillisessa yhteistyössä osastojen kanssa. Toimintaterapeutin lähiesimiehenä toimii osasto Vaahteramäen yksikön vastaava ohjaaja.

Vantaan Kaupunki on luotettava työnantaja, johon on helppo sitoutua vuosiksi eteenpäin. Työtäsi ja työssäjaksamista tuemme mm. kuukausittaisella työnohjauksella, tyhy-toiminnalla ja ammattitaitoisella tiimillä. Meillä on toimiva työterveys, koulutusmahdollisuudet, työmatkasetelit ja muut ison työnantajat tuomat etuudet. Tammirinteentiellä Seutulassa on oma ruokapalveluvastaava, joka loihtii asiakkaille sekä työntekijöille mitä maittavimmat ruoat päivittäin, joita voit syödä Vantaalla edullisesti.

Asutko pk-seutua etäämmällä ja mahdollinen muutto Vantaalle työn perässä arveluttaa asuntoasioiden vuoksi? Eipä hätää, sillä Vantaan kaupungilla on tarjota sinulle kohtuuhintaista vuokra-asumista palvelussuhdeasunnoissamme. Hyvällä tuurilla pääset valitsemaan sinulle sopivan sijainnin. Kysy rohkeasti lisätietoa!

Tervetuloa meille töihin!

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Toimintaterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: 

  • Kokemusta lasten ja heidän perheidensä kanssa työskentelystä
  • Ajokorttia ja autolla ajotaitoa 
  • LOVe-LOP (lääkkeenjako-koulutus) 
  • Hygieniapassin 
  • Kokemusta lastensuojelusta 
  • Kokemusta haastava hoitoisista lapsista ja perheistä 
  • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot 
  • Kehittämisorientoituneen työotteen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2685,03
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Yleistyöaika; työ tehdään pääosin arkisin klo. 8.00 - 18.00 välillä.


Yhteystiedot:

Yksikön vastaava ohjaaja
Mäkinen Gabriella
0400703934
[email protected]
Tavoitettavissa arkisin 8-16

Tarja Pakkala
0405134855 

Tommi Hiltunen
040703918


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 17.11.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimintaterapeutti, Lasten ja nuorten vastaanottotoiminta

Vantaa
Vakituinen
Ei työkokemusta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 17.11.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti