Skip to main content

Toimintayksikön esihenkilön sijaisuus Lehmuskoti, Lappeenranta

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Lähiesihenkilön tehtävät kotiutusyksikkö Lehmuskodissa. Lehmuskoti on 71 paikkainen kotiutusyksikkö, jossa asiakkaiden arki on aktiivista ja kuntouttavaa, tavoitteena turvallinen kotiutuminen. Tehtävän määräaikaisuus on 21.8.2024 (tai sopimuksen mukaan) -31.8.2025.

Lähiesihenkilö johtaa yksikkönsä toimintaa niin, että hoidon laatu ja asukkaiden arki, yksikön talous ja henkilöstön työhyvinvointi vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla organisaation strategiaa.

Työ voisi olla sinun, jos sinulta löytyy sosiaali- tai terveydenhuollon laillistetun ammattihenkilön pätevyys ja sen mukaisesti esimerkiksi sairaanhoitajan, fysioterapeutin, geronomin tai sosionomin tutkinto sekä johtamiskoulutusta ja aiempaa kokemusta lähiesihenkilötyöstä. Toimintayksikön esihenkilönä olet toimintayksikkösi innostaja ja omaat valmentavan työotteen. Yksin tätä työtä ei tarvitse tehdä, vaan saat tueksesi innostuneen Lehmuskodin henkilöstön, konkari toimipisteen vastaavan, muiden yksiköiden kollegat sekä mentorin, unohtamatta oman esihenkilösi hallinnon tiimin tukea.

Työnantajana tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- tyhy-rahaa vuosittain tiimisi kanssa nauttimiseen 25 €/hlö/vuosi
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Työaika on toimistotyöaika. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävä edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Tehtävään valittavan on esitettävä iäkkäiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (741/2023 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Yhteystiedot

 

Hanna Rönkkönen p 040 504 9751 (15.7.2024 saakka)

Titta Roslakka 040 127 4105 (16.7.2024 alkaen)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti