Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimistoapulainen

Haemme Excel-taitoista toimistoapulaista lyhytaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus:

Etsimme innokasta ja tarkkaa toimistoapulaista 3-5 viikon kestävään työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu massadatan siivoamista excelissä. Työpaikka sijaitsee Lahdessa ja aloitus on elokuussa.

Odotamme sinulta:

  • Hyviä Excel-taitoja (esim. kaavat, pivot-taulukot, datan analysointi)
  • Tarkkuutta ja huolellisuutta työtehtävissä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Positiivista asennetta ja joustavuutta
  • SAP:in tuntemus on eduksesi 

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta
  • Mukavan työyhteisön tuen

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Toimi pian, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: [email protected]/ puh. 0207290850

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti