Skip to main content

Toimistosihteeri, vammaisten sosiaalityön itäinen toimipiste

Vakinainen työsuhde

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaistyö, Vammaisten sosiaalityö

Työavain: SOTEPE-01-812-23
Haku Päättyy: 04.12.2023 klo 16:00
Palkka: 2327,17 e/kk + mahd. kokemuslisät
Palvelussuhde: 11.12.2023
Työpaikan osoite: Kahvikuja 3, 00980

Haemme toimistosihteeriä vakinaiseen toimeen vammaisten sosiaalityön itäiseen toimipisteeseen 11.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vammaisten sosiaalityö järjestää vammaispalvelulain, kehitysvammalain ja sosiaalihuoltolain mukaisia palveluja kaiken ikäisille helsinkiläisille asiakkaille sekä omaishoidon tuen palveluja alle 65-vuotiaille helsinkiläisille asiakkaille.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisia toimistosihteerin tehtäviä vammaisten sosiaalityössä, kuten sosiaalityöntekijöiden sekä -ohjaajien päätösten toimeenpanoa, ostolaskujen käsittelyä, tilaus - ja hankintaesitysten valmistelua, henkilöstöhallinnon työtehtäviä, arkiston hoitoa, yhteistyökumppaneidemme sekä asiakkaidemme neuvontaa ja opastusta niin puhelimitse kuin toimipisteessäkin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu ruotsinkielisen toimistosihteerin sijaistus.

Vammaisten sosiaalityön itäisessä toimipisteessä työskentelee kolmen toimistosihteerin lisäksi sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja johtava sosiaalityöntekijä. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vuosaaressa, aivan metroaseman vieressä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi iloisen työyhteisön, jossa kaikki tukevat toisiaan.

Tehtävän hoitamisessa käytetään Microsoft Office-ohjelmien lisäksi useita eri Helsingin kaupungilla käytössä olevia ohjelmistoja sekä sovelluksia, kuten mm. Apotti, BOSTI, Valtti, Basware-ohjelmat, Mobirouter, SAP-ohjelmia, Effector ja Oima.

Tehtävään kuuluu tarvittaessa myös työskentelyä muissa vammaisten sosiaalityön toimipisteissä.

Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä ATK-taitoja, numerotarkkuutta, paineensietokykyä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää ja positiivista työotetta sekä kykyä joustavaan tiimityöskentelyyn.

Luemme eduksi ruotsin kielen taidon, Apotin käyttökokemuksen sekä sosiaali-, terveys ja pelastustoimialan organisaation tuntemuksen.

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Viivi Lattunen, toimistoesimies
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimistosihteeri, vammaisten sosiaalityön itäinen toimipiste

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti