Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimistotyöntekijä, Kakslauttanen Arctic Resort

Kakslauttanen Arctic Resort on 15 km Saariselän keskustasta etelään sijaitseva korkeatasoinen lomaresort. Kakslauttanen koostuu kahdesta kylästä - itä- ja länsikylästä, jotka tarjoavat asiakkailleen unohtumattomia elämyksiä alueelta löytyvien aktiviteettien, ravintolapalveluiden, taidegallerian, planetarion parissa. Yli 600 majoituspaikkaa löytyy alueella sijaitsevista kelomökeistä, lasi-igluista ja kelolasi-igluista. Lue lisää: https://www.kakslauttanen.fi/fi/

Etsimme Kakslauttanen Arctic Resortille TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ vahvistamaan yrityksen taustatoimia. 

Tässä itsenäisessä ja erittäin vastuullisessa työtehtävässä tehtäväkenttääsi kuuluu laskutus, reskontran tehtävät, talouden seuranta sekä varausten seuranta. Toimit tehtävässä itsenäisesti raportoiden yrityksen johdolle ja tehden yhteistyötä muiden osastojen kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. Tradenomi AMK), kokemusta itsenäisistä reskontratehtävistä, luotettavuutta ja vastuullisuutta, hyvää paineensietokykyä, tarkkuutta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielien hallintaa. Tarjoamme vastuulliset ja itsenäiset työtehtävät, joissa pääset haastamaan itseäsi, uniikin työympäristön sekä nykyaikaiset laitteet. Tätä tehtävää ei voi tehdä etätyönä, eli edellytämme valmiutta Kakslauttasessa työskentelyyn ympärivuotisesti. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / [email protected]

Aloitamme haastattelut ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi. Huomaathan, että emme voi vastaanottaa sähköpostihakemuksia tietosuojasyistä. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti