Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimistotyöntekijä Kotileipomo Siiskonen Oy:lle

Kotileipomo Siiskonen on perinteinen perheyritys, joka on perustettu 1964. Jokainen Kotileipomo Siiskosella paistettu leipä, pulla ja pasteija leivotaan ylpeydellä, jonka tuo vuosikymmenten aikana kertynyt osaaminen sekä kunnioitus omaa työtä ja kotimaisia raaka-aineita kohtaan. Meille on alusta asti ollut tärkeintä saada herkuttelijan suu vehnäselle. Viisi vuosikymmentä myöhemmin leivomme tuotteemme edelleen samalla ajatuksella – ja juuri se tekee niistä erityisen maukkaita.

Etsimme asiakkaallemme Kotileipomo Siiskonen Oy:lle määräaikaiseen sijaisuuteen Juvalle Punaisen Piipun Kievariin

Toimistotyöntekijää

Toimistotyöntekijän tehtäviin kuuluu muun muassa tilausten vastaanotto ja niiden eteenpäin vieminen tuotantoon toiminnanohjausjärjestelmää käyttäen. Lisäksi työhön kuuluu asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostilla, muita yleisiä toimistotöitä sekä myymälässä kiireapuna toimiminen tarvittaessa.

Hakijoilta edellytämme kokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotöistä. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus esim. merkonomi tai tradenomi. Lisäksi hakijoilla tulee olla hyvät IT-taidot. Odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta, erinomaista kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä oppia uusia asioita. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn loistavien tuotteiden parissa ja kilpailukykyisellä palkkauksella. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus, joka kestää ainakin vuoden. Työ on arkisin tehtävä päivätyö, jota voi tehdä joko osa-aikaisena tai kokoaikaisena. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyritykseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2023.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja Anna Orava puh. 044 585 9886.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta 5.2.2023 mennessä!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimistotyöntekijä Kotileipomo Siiskonen Oy:lle

51900 Juva
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti