Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimistotyöntekijä, Valtasata Oy

ValtaSata Oy on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2013 lähtien. Asiakkainamme on laaja-alaisesti pk-sektorin yrityksiä. Meillä on mittavasti kokemusta esimerkiksi kuljetus- ja maanrakennusaloista sekä monista muista aloista.  Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista talous- ja henkilöstöhallinnan ammattimaista palvelua, jossa asiat tehdään aina harkitusti ja huolellisesti. Olemme mukana arjessa ja ymmärrämme asiakasyritystemme liiketoimintaa syvällisesti. Asiakkaidemme menestys on meidän menestystämme. Lisää meistä www.valtasata.fi

Etsimme nyt tiimiimme Harjavaltaan TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtäväsi ovat monipuolisia, kuten

  • Laskutus ja tuntijärjestelmän käyttö Kiho-ohjelman avulla
  • Asiakkaiden excel-taulukoiden ylläpitoa, joten ohjelman vahva osaaminen katsotaan eduksi.
  • Rahti/asiakirjojen käsittely, käytössämme on mScales/ZeroWaste-ohjelmia
  • Terminaali-ilmoitusten teko asiakkaiden valmiilla pohjilla
  • Käytössämme on eri asiakkaiden omia ohjelmia, joita käytetään rahtikirjojen yms apuna, joten hyvä tietotekninen osaaminen on eduksesi.

Haemme tiimiimme täsmällistä ja motivoitunutta tekijää, jolla on vankka englannin-ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen hallinta sekä laajaa osaamista eri ohjelmistoista sekä IT-järjestelmistä. Olet tiimipelaaja, jolta löytyy hyvä tilannetaju ja hyvästä huumorintajustakin pidämme. Sinulla pysyvät  langat käsissäsi ja ymmärrät asiakaspalvelun suuren merkityksen.

Tarjoamme ValtaSata Oy:llä Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen päivätyön sekä ammattitaitoisen henkilöstön ympärillesi kasvavassa yrityksessämme. Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työtehtävän, kilpailukykyisen palkkauksen, vakavaraisen ja kasvavan yrityksen henkilöstöedut, sekä työtehtävään tarvittavat nykyaikaiset välineet.

Laita hakemuksesi Henkilöstöpalvelu Go On Porin sivujen linkin kautta. Muista liittää mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia hakuajan aikana. Työpaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haethan tehtävään viimeistään 2.10.2022 mennessä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Go On Pori kanssa.

Lisätietoja tehtävään liittyen: Go On Pori Anne Koivu p. 045-7874 5188, [email protected] tai p.044 980 28 26

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimistotyöntekijä, Valtasata Oy

29200 Harjavalta
Kokopäiväinen

Julkaistu 03.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti