Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimittaja (vakituinen), Tekniikka&Talous

Kiinnostavatko tekniikan ilmiöt ja tieteen uusimmat saavutukset?

Junat, laivat, autot, lentokoneet tai muut tekniset laitteet, avaruus, fysiikka, kemia, matematiikka tai muut luonnontieteet, keksinnöt, ICT, tekoäly, rakentaminen, teollisuus, talous, ympäristö, metsä, energian murros ja hiilineutraalit teknologiat – jos tällaiset teemat herättävät kiinnostuksesi, sovit joukkoomme. 

Etsimme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista uutistoimittajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aloituksesta voidaan sopia joustavasti valitun hakijan kanssa. 

Tekniikka&Talous on Suomen suurin tekniikkalehti verkossa ja yksi nopeimmin kasvavista aikakauslehdistä Suomessa. Toimittajan työssä pääset perehtymään uusimpaan teknologiaan, kiinnostavimpiin keksintöihin ja huikeimpiin tieteen saavutuksiin niin Suomessa kuin maailmallakin. Pääset kirjoittamaan itseäsi kiinnostavista aiheista sekä nopeaa uutistekstiä että pitkiä reportaaseja verkkoon ja painettuun lehteen. Työn painopiste on digitaalisessa tuotannossa.

Mikäli sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta, aiempaa kirjoituskokemusta sekä aktiivinen ja itseohjautuva ote työhön, jätä hakemus, CV ja mahdolliset juttunäytteet 31.8.2022 mennessä. Älä kuitenkaan odottele liikaa, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo ennen hakuajan päättymistä. Lisääthän palkkatoiveen hakemuksellesi. 

Tarjoamme sinulle nopearytmisen, mielenkiintoisen ja opettavaisen työn ohella modernin ja viihtyisän työympäristön Alma-talossa Helsingin keskustassa. Saat muun muassa osaamistasi tukevan työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet, erilaisia koulutusmahdollisuuksia sekä ison yrityksen työsuhde-edut. Tehtävässä on mahdollisuus tehdä monipaikkaista työtä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimituspäällikkö Mikko Virta, puh. 0407750345 ([email protected]).

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimittaja (vakituinen), Tekniikka&Talous

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti