Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimitusavustajia, Alma Talent

Alma Talent on Suomen johtava juridisen ja ammattikirjallisuuden kustantaja sekä juridiikan alueen kouluttaja. Suomen Laki -teosten lisäksi julkaisemme useita verkkopalveluita ja niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin asiantuntijoiden kirjoja juridiikan ja liike-elämän ajankohtaisilta alueilta. Lisäksi tuotamme runsaasti seminaareja ja koulutuksia juridiikan eri osa-alueilta.

Nyt haemme joukkoomme uusia toimitusavustajia. Toimitusavustajan työtehtäviin kuuluu säädöstekstien oikolukua, tietokantojen ylläpitoa sekä muita painettujen teosten ja sähköisten palveluiden julkaisuun liittyviä tehtäviä. Tule mukavaan joukkoomme tekemään Suomen Laki -teoksia sekä verkkopalveluita!

Työssä saat kuvan lainsäädännön tekniikasta sekä kustannusalan ja oikeudellisen tiedon tuottamisen kehityksestä. Olet mukana luomassa digitaalisia tiedonhakupalveluja ammattilaisten käyttöön.

Odotamme hakijoilta:

  • hyvää suomen kielen taitoa ja/tai hyvää ruotsin kielen taitoa
  • kiinnostusta kustannusalaa kohtaan
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia
  • huolellista työotetta ja taitoa työskennellä myös rutiiniluonteisissa tehtävissä

Toimitusavustajan työ sopii etenkin oikeustieteellisen tiedekunnan alkuvaiheen opiskelijoille. Työ on osa-aikaista ja työajat ovat joustavat. Työskentelemme viihtyisässä Alma-talossa Helsingin Töölönlahdella, rautatieaseman läheisyydessä. Palkka on työehtosopimuksen mukainen.

Älä aikaile, vaan hae tehtävää 31.8. mennessä. Paikkoja on useampia, ja ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Miira Unikkolinna ([email protected]).

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen tiedon jakamiseen ja verojen maksamiseen, luokissa Tieto ja Yhteiskunta.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimitusavustajia, Alma Talent

Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti