Skip to main content

Etsimme nyt 

TOIMITUSJOHTAJAA

vankalla kaukolämpöosaamisella.

Toimitusjohtajanamme tulet vastaamaan itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti yhtiön toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksesta. Teet työtäsi hallituksen asettamien tavoitteiden ja linjausten mukaisesti nopeasti muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Toimit sujuvasti tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Seuraat aktiivisesti energia- ja vesihuoltoalojen tapahtumia ja kartoitat rohkeasti uusia toimintamalleja yhtiössämme.

Edellytämme tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa (esim. DI tai AMK insinööri) sekä aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Olet aktiivinen verkostoituja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Arvostamme projektien johtamiskokemusta ja vesihuoltoalan tuntemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, ammattitaitoisen ja hyvähenkisen työyhteisön, sekä kykyjäsi ja osaamistasi vastaavat edut. Lisätietoa yhtiöstä löytyy internet-sivuilta www.mkvoy.fi .

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille CV, hakemuskirje ja palkkatoive 29.7.2024 mennessä osoitteessa: eezypersonnel.fi

Lisätietoja tehtävästä saat Eezy Personnelin konsultilta Johanna Aholalta, numerosta 0400 739 308 aina 5.7.2024 asti sekä maanantaina 29.7.2024

 

Mäntän Kaukolämpö ja Vesihuolto Oy on Mänttä-Vilppulan kaupungin omistama, laaja-alaisesti toimiva kaukolämmön ja vesihuollon ammattilainen. Yritys perustettiin vuonna 1988.

Hoidamme ydintoimintaamme sujuvasti. Pidämme toiminnan jatkuvaa kehittämistä tärkeänä taataksemme asiakkaillemme laadukkaat, häiriöttömät ja edulliset lämmön- ja vedentoimitukset.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimitusjohtaja

Mäntän Kaukolämpö ja Vesihuolto Oy
35800 Mänttä-Vilppula
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 10.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti