Skip to main content

Toimitusketju- ja datasuunnittelija K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 08.05.2024
Hakuaika päättyy: 22.05.2024

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii toimitusketju- ja datasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen K-ruokakaupan Toimitusketjun ohjaus-yksikköön. Toimitilamme sijaitsevat K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Yksikkömme vastaa K-ruokakauppojen toimitusketjun logistisesta suorituskyvystä, tuotetäydennyksestä ja toimitusketjun ohjauksesta sekä näihin liittyvän toiminnan ja prosessien kehittämisestä. Tätä työtä tukemaan ja kehittämään haemme vahvistusta täysin uuteen tehtävään.

Mitä työ pitää sisällään?

Tehtävässä olet yksikön datan käytön ammattilainen ja vastaat yksikön toiminnan jatkuvasta parantamisesta dataa hyödyntäen. Määrität toimitusketjuanalytiikkaan liittyviä tarpeita ja toteutat ratkaisuja datan käsittelemiseksi ja hyödyntämiseksi eri tavoin. Tuet ja kehität täydennystiimien työtä raportoinnin ja data-analytiikan avulla. Hyödynnät työssäsi pääkäyttäjä- ja yhteistyöverkoston osaamista.

Osana toimenkuvaa vastaat uusien toimittajien integroimisesta Keskon toimintamalleihin ja sinulla on tärkeä koordinointivastuu mm. EDI-sanomaliikenneprojekteissa. Huolehdit vastuualueesi toimittajien logistisesta suorituskyvystä ja teet tiivistä yhteistyötä logistiikan ja tavarantoimittajien kanssa toimitusketjun kokonaistehokkuuden ja virheettömyyden parantamiseksi.​

Tehtäväsi on monipuolinen ja sisältää operatiivisia tehtäviä tavarantoimittajarajapinnassa sekä raportoinnin ja data-analytiikan prosessien kehittämistä sisäisten sidosryhmien kanssa aina liiketoimintamäärittelystä yksikön kouluttamiseen asti. Kyseessä on täysin uusi positio, jonka sisältöön sinulla on myös itse mahdollisuus vaikuttaa.

Tarjoamme sinulle:

 • pääset innovoimaan ja suunnittelemaan toimitusketjuanalytiikkaa, joten arvostamme näkemyksiäsi ja kykyä tuoda ideoita rohkeasti esille
 • monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan runsaine kontakteineen, oman työn tulokset näet konkreettisesti
 • nykyaikaisen työympäristön ja mukavat työkaverit
 • mahdollisuuden olla kehittämässä päivittäistavarakaupan toimitusketjusta entistä paremmin ja vastuullisemmin kuluttajaa palveleva
 • laajan näkymän K-ryhmän ja päivittäistavarakaupan toimintaan

Odotamme sinulta:

 • aiempaa työkokemusta toimitusketjun ohjauksen tehtävistä sekä ymmärrystä vähittäiskaupan logistiikasta
 • suurten datojen hallintaan sekä data-analytiikkaan liittyvä kokemus ja SQL-kielen tuntemus katsotaan eduksi
 • osaamista toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmistä SAP ERP, SAP F&R, Qlik, Excel
 • kokemus EDI-sanomaimplementaatioista katsotaan eduksi
 • viihdyt datan lisäksi myös erilaisten ihmisten ja projektien parissa
 • uteliaisuutta, kyseenalaistamista ja jatkuvaan oppimiseen pyrkimistä
 • oma-aloitteista ja ratkaisuhakuista työskentelyotetta sekä kyvykkyyttä jatkuvaan oman toiminnan priorisointiin
 • työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä toimitusketjupäällikkö Satu Jussilalta 050 5981753 pe 10.5 klo 14-16 tai ma 20.5. klo 14.30-16.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 22.5.2024. Aloitamme haastattelut heti hakuajan alettua.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti