Skip to main content

Toimitussihteeri, Iltalehti

Oletko uutistyön ammattilainen, jolla on kokemusta tekstien editoimisesta ja otsikoinnista sekä vahva suomen kielen taito? Hyvä! Meillä on sinulle töitä.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen varmaa ja ripeäotteista toimitussihteeriä, joka työskentelee pääasiallisesti printin uutispäällikön työparina ja vastaa painetun lehden tuottamisesta. Teet juttuvalinnat lehteen yhdessä uutispäällikön kanssa, editoit, otsikoit ja teet kuvavalintoja. Koska jutut menevät aina kaikkiin julkaisukanaviimme, sinun on mahdollista osallistua myös verkon tekemiseen. Aiempi kokemus vastaavasta työstä on eduksi. Sinulla voi olla lisäksi muuta osaamista, joka kiinnostaa meitä. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin jatketaan keskustelua!

Sinun ei tarvitse sopia tietynlaiseen muottiin, sillä meillä voi menestyä varsin monenlaisella taustalla. Kokemuksesta on usein hyötyä, niin myös persoonallisuudesta ja idearikkaudesta.

Työssä pärjää, jos on uuttera, utelias, hoksaavainen, ripeä ja rehellinen. Etsimme joukkoomme reiluja työkavereita ja painetta kestäviä tiimipelaajia, jotka oppivat virheistään, mutta eivät pelkää niitä. Mitä laajemmin ymmärrät maailmaa, sen parempi. Ja jos voit yllättää meidät, mainiota!

Tarjoamme viihtyisän työympäristön Alma-talossa Helsingin sydämessä sekä ilmapiiriltään loistavan työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet, koulutusmahdollisuuksia sekä ison yrityksen edut. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 1.1.2023. Huomioi kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa julkaisupäällikkö Tuukka Matilainen p. 044 509 6120. Toimitussihteerin työ on iltapainotteista, ja vuoroja tehdään arkisin ja sunnuntaisin. Työ on mahdollista aloittaa tammikuussa.

 


Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Jobly.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimitussihteeri, Iltalehti

Helsinki
Uusimaa
Vakituinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti