Skip to main content

Haluaisitko olla osana kansainvälistä ja kasvavaa yritystä, jossa työskennellään joka päivä kestävämmän huomisen eteen? Jos vastasit kyllä, UPM voisi olla oikea paikka juuri sinulle! Olemme edelläkävijöitä uusiutuvien tuotteiden kehityksessä ja mahdollistamme vastuullisten valintojen tekemisen yrityksille sekä kuluttajille. Vastuullisuus näkyy meissä myös työnantajana – tavoitteemme on tarjota mielekäs ja merkityksellinen UPM-kokemus työntekijöillemme globaalisti. Arvomme – luota ja ole luotettava, tuloksia yhdessä ja uudistu rohkeasti – ovat toimintamme perusta. Tule luomaan fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta kanssamme!

 

 

Haemme nyt toimitusvastaavaa UPM Metsän Pohjoisen alueen operaatioihin, Kajaanin, Oulun tai Rovaniemen toimipisteeseen.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

 

”Toimitusvastaavana pääset tekemään itsenäistä työtä yritysverkoston ja sidosryhmien kanssa. Vaihtuvat tilanteet tuovat mukavaa vaihtelua jokapäiväiseen työskentelyyn. Saat tuoda rohkeasti esille kehitystarpeita, ja näin parannamme yhdessä suoritustamme. Tukenasi on mukava tiimi, jonka tärkeimpänä tehtävä on huolehtia turvallisesti ja laadukkaasti tehtaiden puuhuollon tarpeista. Tervetuloa tavoitteelliseen ja kehittyvään toimitustiimiin!" – Merja Leinonen, suunnittelupäällikkö

 

Mitä teet

 

Toimitusvastaavana tehtäviisi kuuluu vastuullasi olevan kuljetusyritysverkoston johtaminen sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Vastaat vastuualueesi kustannustehokkaasta kuljetusohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä laadukkaasta varastojen määrähallinnasta. Lisäksi toimit tehdasvastaavana sovituille tehtaille ja osallistut muihin operaatiotiimin tehtäviin tarpeen mukaan.

 

Kuka olet

 

Toivomme sinulta tehtävässä onnistumista tukevaa koulutusta, esimerkiksi metsätalousinsinööri (AMK). Aikaisempi kokemus metsätalouden ja puunhankinnan parissa työskentelystä katsotaan eduksi.  Aktiivinen työskentely verkostoissa sekä kyky johtaa niitä myös laajalla maantieteellisellä alueella auttavat sinua menestymään tehtävässä. Työssä onnistumista tukevat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, tietojärjestelmäosaaminen ja halu kehittää toimivampia työskentelytapoja. Työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti, että osana tiimiä. 

 

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellinen työ – Toimintamme tarkoitus inspiroi meitä ‘Luomme yhdessä fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta!’ Työmme on vaikuttavaa ja tukee muutosta.

  • Välittävä yhteisö – Yhteisömme perustuu hyvään tiimihenkeen ja yhteiseen päämäärään. Välitämme toisistamme ja toistemme hyvinvoinnista. Tuemme työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

  • Kehittymismahdollisuudet – Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia oppimiseen ja kasvamiseen koko työurasi aikana. Olemme kansainvälinen, monialainen organisaatio ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.

  • Vastuullinen työnantaja – Kestävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet kunnianhimoisiin, tieteeseen perustuviin kestävän kehityksen tavoitteisiin kaikilla alueilla ilmastonmuutoksesta biodiversiteettiin. Vaalimme monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta tarjoamalla työympäristön, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Tutustu myös palkitsemiseen ja kulttuuriimme nettisivuillamme.

 

Lisätiedot

 

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Merja Leinonen, [email protected] tai

puh. +358407425051.

 

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 7.12.2023. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: [email protected] tai puh. +358204146600.

 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

 

#LI-DNP

#LI-HYBRID

UPM-Kymmene vaikuttavuus

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

UPM-Kymmene synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for UPM-Kymmene

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko UPM-Kymmene Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimitusvastaava

UPM
Kajaani
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti