Skip to main content

Trukinkuljettaja Otanmäkeen

Skoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokalustotuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta Skoda Transtechilla on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja he ovat erityisen ylpeitä valmistamistaan kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttori sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksiköt toimivat Helsingissä sekä Tampereella.

Haemme nyt yhteistyökumppanimme Skoda Transtechin kasvun tueksi TRUKINKULJETTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö aloittavat työnsä heti kun mahdollista.

Työtehtävät koostuvat kuormien lastaamisesta, purkamisesta, tavaran vastaanotosta ja osien kuljettamisesta tehtaan sisällä linjastojen välillä.

Odotamme hakijalta:
-kokemusta vastaavista tehtävistä
-huolellisuutta ja tarkkuutta
-hyvää asennetta ja oppimishalukkuutta

Persoonana odotamme sinulta sitoutumista työtehtävään pitkällä tähtäimellä sekä kykyä työskennellä kaksivuorotyössä. Olet helposti lähestyttävä persoona, joka luo ympärilleen positiivisen ja hyvän ilmapiirin. Lisäksi tehtävässä vaaditaan tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Kykenet omaksumaan ja noudattamaan ohjeistuksia. Tehtävä edellyttää joko suomen, englannin tai venäjän kielen hallintaa.

Tarjoamme Sinulle:
Pitkäkestoisen työsuhteen vakavaraisen työnantajan palveluksessa, mahdollisuuden kasvaa kansainvälisessä organisaatiossa ja luoda juuri omannäköinen urapolku. Skoda Transtechilla pääset osaksi yli 700 ammattilaisen kasvavaa joukkoa. Työnteossa korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, yhteistyö sekä laatu. Työssäsi osallistut Pohjoismaiden johtavan raidekalustotuotannon kehitykseen, tähdäten kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta ja yhä toimivampaa joukkoliikennettä.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Rekrytoinnista vastaa Adecco Kajaani ja työt aloitetaan Adeccon kirjoilla. Määrätyn työssäoloajan jälkeen Sinulla on mahdollisuus siirtyä Skoda Transtechin kirjoille tilanteen ja halusi mukaan. Työsopimuksen voimaantulo edellyttää läpäistyn huumetestin.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointikonsultit:
Sanna Kovalainen p. 050 44444 25 / [email protected]
Heli Keränen p. 050 44444 65 / [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heli Keränen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Trukinkuljettaja Otanmäkeen

Adecco
Kajaani
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.05.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti