Skip to main content

Tuntiopettaja, hiusala

Määräaikainen virkasuhde, Sijaisuus

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Kampus 2

Työavain: KASKO-03-156-23
Haku Päättyy: 09.06.2023 klo 16:00
Palvelussuhde: 1.8.2023 - 31.12.2024
Työpaikan osoite: Haapaniemenkatu 7-9, 00530

Haemme Stadin ammatti- ja aikuisopistoon kahta (2) päätoimista hiusalan tuntiopettajaa määräaikaisiin virkasuhteisiin.

Hiusalan tuntiopettajan tehtäviin kuuluvat ammatillisten aineiden opetus ja ohjaus, opiskelijoiden ohjaus työelämässä sekä omaopettajan tehtävät. Oman opettajan roolissa korostuvat opiskelijan opintojen henkilökohtaistaminen, oppimisprosessin tukeminen ja ohjaus. Tehtävä pitää sisällään opetusta päivä- ja iltavuoroissa. Palvelussuhteen ensisijainen toimipaikka sijaitsee Helsingissä Meritalossa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn maamme suurimmassa ammattioppilaitoksessa. Pääset osaksi osaavaa ja innostavaa työyhteisöä, jossa saat työhösi kollegoiden ja johdon tuen. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Arvostamme muutosketteryyttä, paineensietokykyä ja taitoa toimia luovasti muuttuvissa tilanteissa.


Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuuden 13 §:n ja 17 §:n säännösten mukaan.

Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään kokemusta hiusalan ammatinopettajan työstä, pedagogista osaamista, opiskelijalähtöisyyttä ja kehittämishalua erilaisten oppijoiden oppimispolulla. Lisäksi edellytetään hiusalan työkokemusta sisältöä vastaavista työtehtävistä, erityisesti kampaamo- ja myymälätyöstä.

Luemme eduksi kokemuksen erityistä tukea tarvitsevista ja maahanmuuttajataustaisista opiskelijoista. Lisäksi eduksi katsotaan hyvät alan työelämäverkostot sekä kiinnostus työpaikalla tapahtuvan oppimisen kehittämiseen.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella.

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan mahtavaan joukkoomme!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
koulutuspäällikkö Sini Sirén
09 310 89293
[email protected]

Lisätietoa
https://stadinao.fi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuntiopettaja, hiusala

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti