Skip to main content

Tuntiopettaja, liiketalous ja tietojenkäsittely

Haluatko olla mukana kouluttamassa tulevaisuuden osaajia ja kokeilla opetustyötä? Ilmoittaudu VAMKin liiketalouden ja tietojenkäsittelyn tuntiopettajapankkiin!

Tuntiopettajia hyödynnetään Vaasan ammattikorkeakoulun eri koulutusten sijaistarpeissa, sekä osana laajempien kurssikokonaisuuksien opetusta. Tuntiopettajan tehtävään kuuluu opetuksen lisäksi opintojakson suunnittelu ja arviointi. Tuntiopettajan työstä maksetaan koulutustason mukaan muodostuva tuntipalkka.

Edellytämme tuntiopettajilta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, sekä opetettavan kurssin osalta relevanttia asiantuntemusta ja osaamista. Tarvittaessa voidaan keskustella opetuksen hoitamisesta myös etänä.

Ilmoita hakemuksessa minkä liiketalouden tai tietojenkäsittelyn erityisalojen kursseja olisit kiinnostunut opettamaan, sekä miten kauan hakemuksesi on käytettävissämme.

Lisätietoja:

johtaja Elina Martin, [email protected], tel. 020 7663 376

koulutuspäällikkö Jukka Niittykoski, [email protected], tel. 020 7663 516

Lisätietoja

http://vamk.fiYhteystietomme Katso ilmoitusteksti


Lisätietoja
Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on 3700 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.


Osoite: Wolffintie 30, 65200 Vaasa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti