Skip to main content

Tuntiopettaja sosiaali- ja terveysala

Haluatko olla mukana kouluttamassa tulevaisuuden osaajia ja kokeilla opetustyötä? Ilmoittaudu VAMKin sosiaali- ja terveysalan tuntiopettajapankkiin!

Tuntiopettajia hyödynnetään Vaasan ammattikorkeakoulun eri koulutusten sijaistarpeissa, sekä osana laajempien kurssikokonaisuuksien opetusta. Tuntiopettajan tehtävään kuuluu opetuksen lisäksi opintojakson suunnittelu ja arviointi. Tuntiopettajan työstä maksetaan koulutustason mukaan muodostuva tuntipalkka.

Edellytämme tuntiopettajilta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa, sekä opetettavan kurssin osalta relevanttia asiantuntemusta ja osaamista. Tarvittaessa voidaan keskustella opetuksen hoitamisesta myös etänä. Opetustarpeemme elävät, mutta lähiaikoina tarvitsemme tuntiopettajia todennäköisesti ainakin seuraavilta erityisaloilta:

-Mielenterveyden hoitotyö

-Lasten neuvola-, koulu-, ja opiskelijaterveydenhuolto

-Äitiysneuvolatyö

Ilmoita hakemuksessa minkä erityisalojen kursseja olisit kiinnostunut opettamaan, sekä miten kauan hakemuksesi on käytettävissämme.Yhteystietomme Riitta Häyry, [email protected], tel. 050 4101418 (sosiaali- ja terveysala)


Lisätietoja
Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on 3700 opiskelijan kansainvälinen, yhteisöllisyydestään kuulu sympaattinen ammattikorkeakoulu. Tavoitteemme on saada parhaat työnantajat ja tulevaisuuden ammattilaiset kohtaamaan toisensa.


Osoite: Wolffintie 30, 65200 Vaasa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuntiopettaja sosiaali- ja terveysala

Vaasa
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.11.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti