Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotannon esihenkilöharjoittelija (kesätyö)

Asiakkaamme Jarparo Oy tarjoaa laajan palvelukirjon raskaan ja keskiraskaan koneenrakennuksen vaativissa projektitoimituksissa.

Jarparo toimii yhteistyökumppanina hankinnan, osavalmistuksen, kokoonpanon ja logistiikan osa-alueilla ja tarjoaa asiakkailleen palveluita ja laitetoimituksiin ympäri maailmaa.

Tyypillisimmät toimitukset ovat energiateollisuuden ja prosessiteollisuuden suuret laitteet, jotka sisältävät mekaanisen toimilaitteiston lisäksi vaativan automaation. Jarparo tarjoaa myös räätälöityjä tuotekehityspalveluita asiakkailleen.

Nyt etsimme Sinua alan opiskelija,

TUOTANNON ESIHENKILÖHARJOITTELIJAKSI, (kesätyö)

Tehtävään soveltuvan henkilön toivotaan suorittavan joko insinööri (AMK) tai diplomi-insinööri opintoja.

Toivomme hakijalla olevan perusosaamista jonkun ERP- järjestelmän käytöstä, sillä tehtävään kuuluvat myös tuotannon- ja projektien hallinta toiminnanohjausjärjestelmää hyödyntäen.

Esihenkilön tehtävistä aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys.  Toivomme hakijan olevan organisointikykyinen ja hyvä tiimipeluri, jolla on luontaista kiinnostusta esihenkilötehtävissä kehittymiseen.

Yrityksemme tuotantotilat sijaitsevat Järvenpään tehtaassa, jossa teet läheisesti yhteistyötä muiden esihenkilöiden kanssa toimien asentaja tiimin esihenkilönä.

Tarjoamme hyvän ja kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti tehtävässäsi, hakijan omaa osaamista hyödyntäen.

Hae siis mukavaan ja monipuoliseen työyhteisöön, jonka osana pääset kehittämään ja kehittymään!

Työ on määräaikainen, työaika (ma-pe) klo 7-16 välillä (liukuva) ja alkaa toukokuun puolivälistä ja jatkuu aina elokuun puoliväliin saakka

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan toimipiste p. +358 40 501 0360.  Hakemuksen palkkatoiveineen voit jättää osoitteessa www.go-on.fi tai  hakemuksen ja CV:n s-postilla osoitteeseen [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotannon esihenkilöharjoittelija (kesätyö)

Järvenpää
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti