Skip to main content

Tuotannon kehitysinsinööri

Etsimme tuotannon kehitysinsinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen kesäkuun 2024 loppuun asti Kongsberg Maritime Finland OY:n Rauman toimipisteelle. Tarjoamamme rooli on erittäin monipuolinen, sillä sinulla on mahdollisuus työskennellä sekä potkurilaitteiden tuotannon suunnittelun että olemassa olevien työkalujen kehittämisen parissa. Työtehtäviisi kuuluu erilaiset tuotannon jatkuvaa kehitystä ylläpitävät toimet, kuten potkurilaitteiden kokoonpanon ja koeajon kehittäminen sekä uusien työkalujen ja laitteiden määrittely ja hankinta. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, sillä tuotannon kehitysinöörinä tulet toimimaan yhteistyössä tuotannon eri sidosryhmien kuten työntekijöiden, työnjohtajien ja QHSE-osaston kanssa.

Tehtävääsi kuuluu

 • Potkurilaitteiden kokoonpanon ja koeajon kehittäminen
 • Uusien työkalujen ja laitteiden määrittely sekä hankinta
 • Työskentely yhdessä potkurilaitteisuunnittelun kanssa varmistaaksesi, että laitteet voidaan kokoonpanna tehokkaasti ja turvallisesti
 • Työohjeiden ylläpito
 • Tuotannon jatkuva kehittäminen

Mitä odotamme sinulta

 • Soveltuvaa teknistä koulutusta (AMK-insinööri, tai DI)
 • Työkokemusta konepajaympäristössä
 • Kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • Perustason 3D CAD -taidot
 • halua oppia uutta sekä kiinnostusta tutustua uusiin työmenetelmiin
 • Hyviä yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla, hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet innostavassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä sekä joustavan työajan, etätyöpolitiikan mukaisen etätyömahdollisuuden ja kattavat työsuhde-edut. Työyhteisössämme vallitsee kansainvälinen ilmapiiri, jossa työtä tehdään rennolla otteella hiljattain uusituissa ja viihtyisissä toimitiloissa.

Työntekopaikka
Rauma

Viimeinen hakupäivä 11/06/2023

Yhteyshenkilö
Manufacturing Engineering Manager, Petri Ahomäki. Tel: +358 405559680

Kongsberg Maritime on globaali meriteollisuuden yritys, joka tarjoaa innovatiivisia ja luotettavia teknisiä ratkaisuja kaikille meriteollisuuden sektoreille. Kongsberg Maritime Finland Oy:n toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Kokkolassa ja Turussa. Suomessa suunnitellaan, markkinoidaan ja valmistetaan ohjailupotkuri-, kansikone- ja vesisuihkulaitteita laivoihin sekä suunnitellaan uutta teknologiaa meriteollisuuteen. Työllistämme suomessa noin 500 henkilöä.

Lisätietoa Kongsberg Maritimesta löydät osoitteestahttps://www.kongsberg.com/maritime/

At Kongsberg, we believe in tackling challenging problems and delivering extreme performance for extreme conditions. We do that through excellent products and services developed for delivering the greatest benefits to our customers.

WORLD CLASS – through people, technology and dedication

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotannon kehitysinsinööri

Rauma
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti