Skip to main content

Tuotannon operaattori

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 7 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan noin 30 maassa. Edistämme monimuotoista, yhdenvertaista ja mukaan ottavaa kulttuuria. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on yli 90 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Fibre

www.metsagroup.com/metsafibre

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille. 

Vuonna 2022 liikevaihtomme oli noin 3,1 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 600 henkilöä. Edistämme monimuotoista, yhdenvertaista ja mukaan ottavaa kulttuuria. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia. 

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti

 

Haemme nyt Metsä Fibren Vilppulan sahalle

TUOTANNON OPERAATTOREITA

monipuolisiin työtehtäviin.

 

Millainen työ sinua odottaa?

 

Tuotannon operaattorina olet tärkeä osa sahan toimintaa. Olet omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi mukana varmistamassa tuotteiden parhaan laadun sekä tehokkaan tuotannon.

 

Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen, jossa työtehtävät koostuvat eri vaiheiden tuotantotehtävistä. Tehtävät sijoittuvat tasaamolle ja haemme operaattoreita sekä määräaikaisiin että toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Kyseessä on vuorotyö, jossa työskennellään pääsääntöisesti vuoroviikoin aamu-,  ilta- ja yövuorossa viitenä päivänä viikossa.

 

Tehtävänkuvaan kuuluu sekä tuotantoprosessin ohjaamista ja seuraamista automaatiojärjestelmää hyödyntäen, monipuolista laadunvalvontatyötä sekä käyttäjäkunnossapidon tehtäviä. Sahausprosessiin kuuluu myös fyysistä työtä edellyttäviä työvaiheita.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Toivomme sinulta aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta ja halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Saha-alan tai kunnossapidon osaaminen katsotaan eduksi. Työtehtävät sopivat hyvin myös esimerkiksi tekniikan tai metsätalouden opintonsa juuri päättäneelle.

 

Miksi Metsä?

 

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus päästä työskentelemään tehokkaan tuotantolaitoksen sahaprosessin tehtävissä osana ammattitaitoista henkilöstöä. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, ja tarjoamme liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan.

 

Tutustu Metsä Fibren sahojen monipuolisiin ja merkityksellisiin työtehtäviin: Töissä Lappeenrannan sahalla

 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

 

Sahan esihenkilö Mikko Takala (p. 050 3256696) kertoo mielellään tehtävästä tarkemmin. Hän on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 10.00 -15.00

 

Anonyymi rekrytointi - näin se etenee

 

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin.

 

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti.

 

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.

 

Lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/Anonyymi-rekrytointi.aspx 

 

Hae paikkaa!

 

Hae paikkaa oheisesta linkistä ja tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 10.12.2023 saakka. Kuullaan pian!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotannon operaattori

35800 Mänttä-Vilppula
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti