Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotannon tiiminvetäjä, Millog Oy Riihimäki

Haemme Riihimäen toimipaikallemme 

TUOTANNON TIIMINVETÄJÄÄ

päivittäisiin työnjohto- sekä tuotannonsuunnittelutehtäviin, laaja-alaisesti erilaisten moniteknologisten järjestelmien mekaaniseen sekä kylmätekniikan kunnossapitoon liittyen.

Tehtäväsi koostuu asentajien töiden organisoinnista ja tuotannon hienosuunnittelusta niihin. Tärkeä tehtäväsi on auttaa asentajia onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Omalla esimerkilläsi edistät työturvallisuutta ja hyvää työilmapiiriä. Lisäksi toimit tiiviisti erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, esimerkiksi asiakkaan, hankinnan ja asiantuntijoiden kanssa.


Olisitko etsimämme osaaja?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja tuotannonsuunnittelusta. Omaat hyvät organisointitaidot, olet joustava ja sinulta löytyy positiivista palveluasennetta. Sinulle on ominaista työskennellä sujuvasti yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä kommunikointitaitoja sekä halua ottaa vastuuta. SAP- toiminnanohjausjärjestelmän tai muun vastaavan toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 


Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla lisää tehtävästä tai Millogista työnantajana? Lisätietoja tehtävästä antaa 10.1.2022 eteenpäin Tapani Asikainen, puh. 040 315 7563.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 23.1.2022 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi  

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotannon tiiminvetäjä, Millog Oy Riihimäki

Riihimäki
Vakituinen

Julkaistu 24.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti