Skip to main content

Tuotantoassistentti, Savoy-teatteri

Määräaikainen työsuhde, Sijaisuus

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Kulttuuripalvelukokonaisuus, Kulttuurikeskukset ja -palvelut, Savoy-teatteri

Työavain: KUVA-01-13-24
Haku Päättyy: 31.07.2024 klo 16:00
Palkka: 2552,92 €/kk + mahdolliset lisät
Palvelussuhde: 6.8.2024 - 28.4.2025
Työpaikan osoite: Kasarmikatu 46-48, 00130

Savoy-teatteri on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva legendaarinen kansainvälinen vierailuteatteri.

Savoy-etsii tuotantoassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.8.2024 - 28.4.2025. Aloitus tehtävässä onnistuu myös sopimuksen mukaan.

Etsimme kokenutta osaajaa. Työtehtäviisi tuotantoassistenttina kuuluu monipuoliset ja vaativat taloushallinnon tehtävät, kansainväliset tilavuokraukset ja niitä koskevat vuokraneuvottelut. Osoitat hyvää talouden sekä talouden työvälineiden ja ohjelmistojen hallintaa. Toimiston vastuuhenkilönä teet yhteistyötä asiakkaiden, hallinnon eri tukipalveluiden sekä ostopalveluiden kanssa. Tämän ohella työtehtäviisi kuuluu henkilöstöhallinon ja kansainväliseen palkkionmaksuun kuuluvat toimet.

Hyvät viestinnälliset ja sosiaaliset taidot korostuvat tehtävässäsi. Tuotantoassistenttina olet kiinni Savoy-teatterin päivittäisessä arjessa - josta olet aidosti kiinnostunut.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi tehtävässä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Luemme eduksesi helsinkiläisen taidekentän tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osana Savoy-teatterin työyhteisöä sekä suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Odotamme hakemustasi!

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Antti Manninen, Savoy-teatterin johtaja
puh. 0931080821
Soittoajat: to 20.6. klo 12-14, ma 1.7. klo 12-14 & pe 26.7. klo 12-14

Lisätietoa
https://www.savoyteatteri.fi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantoassistentti, Savoy-teatteri

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti