Skip to main content

Tuotantopäällikkö

Haemme kirjapainoomme aikaansaavaa ja kehittämisestä innostunutta Tuotantopäällikköä, jolla on kokemusta johtamisesta valmistavan teollisuuden parissa.

St Michel Print Oy

Mikkelissä sijaitseva kirjapaino St Michel Print Oy on yksi Euroopan merkittävimmistä ohkopaperille painettujen kirjojen sekä tuoteselosteiden valmistajista. Yritys työllistää 55 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on 10 milj. €. Yli 80 % tuotannosta menee vientiasiakkaille noin 30 eri maahan. Yrityksen tavoitteena on kehittyä ja mennä aktiivisesti eteenpäin. Kasvun mahdollistamiseksi käynnissä on mittava investointi- ja kehitysohjelma.

Tuotantopäällikön tehtävässä vastaat tuotantosuunnitelman ja tavoitteiden toteutumisesta.  Huolehdit, että toiminta on turvallista ja tehokasta. Pyrit jatkuvasti kehittämään omaa ja tuotanto-organisaation osaamista sekä toimintaa. Vastuullasi on myös kirjapainon kunnossapidon johtaminen ja erikseen nimettyjen kehitys- ja investointihankkeiden valmistelu ja läpivienti. Etsimme henkilöä, jolla on taito johtaa ihmisiä, halu tarttua toimeen ja kyky viedä asioita maaliin. Tuotantopäällikkö kuuluu kirjapainon johtoryhmään.

Hakijalta odotamme:

  • Positiivista ja eteenpäin katsovaa ajattelutapaa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Aikaisempia näyttöjä tuotannon ja henkilöstön menestyksekkäästä johtamisesta
  • Asioiden läpivientikykyä ja tulosvastuullista ajattelutapaa
  • Kunnossapitotoiminnan tuntemusta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. DI tai insinööri

Arvostamme yrittäjämäistä, pitkäjänteistä ja asioita aikaansaavaa työskentelyotetta. Sinua motivoivat mittarit ja tavoitteet, mutta olet luonteeltasi ihmisjohtaja. Pystyt omalla osallistavalla johtamistyylilläsi viemään läpi uusia toimintamalleja ja kehityshankkeita. LEAN-osaaminen ja aiempi kokemus investointihankkeiden johtamisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kansainvälisillä markkinoilla toimivassa yrityksessä. Pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Tulet osaksi mukavaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään hyvässä hengessä toisia tukien. Saat kattavan perehdytyksen ja ammattilaiset työskentelemään kanssasi. Pääset nauttimaan hyvistä työsuhde-eduista ja laadukkaasta työterveyshuollosta. Käytössämme on mm. ePassin hyvinvointi-, liikunta- ja kulttuuripalvelut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen: [email protected] viimeistään 18.8.2024. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Valinta tehdään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Rami Paajanen, puh. +358 40 740 1768, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantopäällikkö

Mikkeli
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 10.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti