Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme Pharmia Oy:lle Tuusulaan

 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

 

massanvalmistukseen vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

 

”Pharmia on Suomen johtava ravintolisien ja CE-merkittyjen tuotteiden kehittämiseen ja valmistukseen erikoistunut suomalainen yritys. Olemme tuotekehityksen edelläkävijä – tutkimme ja kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja tuotesovellutuksia. Olemme valmistaneet ravintolisiä eri muodoissa jo yli 25 vuoden ajan.”

 

Työtehtäviin kuuluu tablettien massanvalmistus. Työ on paikoitellen raskasta, joten hyvä fyysinen kunto katsotaan eduksi tehtävässä. Työsopimus solmitaan Go Onin kanssa, 4kk työskentelyn jälkeen mahdollista työllistyä asiakasyhtiön kirjoille, jolloin saa käyttöönsä liikunta- ja hyvinvointiedut, yhteisarvoltaan n. 1000 €/vuosi.

 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Aamuvuorossa työskennellään klo 6:30–14 ja iltavuorossa klo 13:50-21:20. Työpaikka sijaitsee Tuusulassa, Tuusulanväylän läheisyydessä Tuusulan ja Vantaan rajalla.

 

Odotamme sinulta

  • tarkkuutta
  • rauhallista työotetta
  • valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa

 

Tarjoamme sinulle

  • vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan
  • mielenkiintoisen ja mukavan työyhteisön
  • hyvän perehdytyksen

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vantaan Minna Vänttinen, puh. +358 40 590 0378 tai sähköposti minna.vanttinen@go-on.fi.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä

Tuusula
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti