Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme Leader Foods Oy:lle

 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

 

vakituisiin kokoaikaisiin työsuhteisiin Keravalle.

 

Leader Foods Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen elintarvikealan edelläkävijäyritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme laadukkaita välipala- ja proteiinituotteita, terveysvaikutteisia elintarvikkeita, sekä vitamiineja, urheiluravinteita ja retkiruokia. Leader on merkki suomalaisesta laadusta, hyvästä mausta ja optimaalisista ravintoarvoista. Laadun takaa oma tuotekehityksemme, Suomessa sijaitsevat tuotantolaitoksemme ja innokkaiden ammattilaisten muodostama tiimimme. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla ja tuotantolaitoksemme Keravalla ja Toholammilla. Leader Foods Oy on osa Verman- konsernia.

 

Tuotantotyöntekijän työtehtäviin kuuluu massasekoittajan käyttö ja pussituslinjalla työskentely. Massan sekoituksessa nosteltavat raaka-ainesäkit voivat olla painavia, joten hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä onnistumiseen.

 

Tehtaalla työskennellään tällä hetkellä kahdessa vuorossa klo 8–16 ja klo 14–22, joten valmius vuorotyöhön täytyy olla. Katsomme eduksi, jos hakijalta löytyy aiempaa kokemusta teollisuuden työtehtävistä ja trukinkäyttötaitoa.

 

Odotamme sinulta

  • reipasta ja motivoitunutta asennetta
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • joustavuutta ja luotettavuutta

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Vantaan Minna Vänttinen, puh. +358 40 590 0378 tai sähköposti minna.vanttinen@go-on.fi.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä

Kerava
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti