Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä (avoin hakemus), Abloy Oy

Abloy Oy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi.

”Viihdyin hyvin, työkaverit ja muut kollegat olivat mukavia ja auttavaisia. Töihin oli aina kiva tulla.”

"Abloysta jäi todella positiivinen vaikutelma."

"Viihdyin työpaikalla ja tehtävässäni mainiosti. Abloy on työpaikkana viihtyisä ja turvallinen ympäristö, jossa otetaan työntekijät hyvin huomioon.”

Haemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaamme Abloy Oy:n vaihteleviin tilauksiin Joensuuhun. Voit jättää hakemuksen milloin tahansa, jos olet kiinnostunut työstä Abloylla. 

Tarjoamme työtehtäviä Abloyn eri osastoilla, joissa kootaan erilaisia lukkoja sekä lukitusjärjestelmien osia. Henkilöstöresurssin tarvetta on yleensä mekaanisten ja sähköisten lukkojen käsikokoonpanossa, ovensulkimien kokoonpanossa sekä pintakäsittelyn ja koneistuksen puolella.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Tehtävät ovat opeteltavissa ilman tiettyä pohjakoulutusta ja työkokemusta. Odotamme sinulta tarkkaa ja huolellista työotetta. Lisäksi sinulla on riittävät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, jotta pystyt työskentelemään myös tiimissä, vaikka varsinaista työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti.

Katsomme eduksesi aiemman teollisen työkokemuksen ja ymmärryksen tehdasympäristössä toimimisesta sekä tehtäviä tukevat ammatilliset opinnot. Abloylla arvostetaan joustavuutta ja tarjotaan sitä vastavuoroisesti myös työntekijälle. Tämä tarkoittaa sulautumista vallitsevaan työtilanteeseen ja työtehtävien välillä siirtymistä kiiretilanteissa.

Kokoonpanossa sorminäppäryys on pienten osien vuoksi erittäin olennainen taito. Tietyissä tehtävissä katsotaan eduksi kokemus / harrastuneisuus koneiden parista, mekaaninen osaaminen ja tekninen ymmärrys sekä ongelmanratkaisu- ja päättelytaidot. Osassa tehtävässä tarvitaan työkaluja (mm. ruuvinväännin), koneita (mm. pussituskone, lavanostimet) ja pienissä määrin tietokonetta kirjauksiin (tuotannonohjausjärjestelmä). Työtä tehdään pääasiassa istuen omassa työpistessä (käsikokoonpano), mutta tarjolla on myös fyysisesti aktiivisempaa työtä, joka sisältää seisomatyötä ja tavaroiden nostelua (ovensulkimet).

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin, osastosta riippuen joko päivävuorossa tai kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja 14-22), joten toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön. Pintakäsittelyn puolella toivotaan 3-vuorovalmiutta.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työt alkavat asiakkaamme tilausten mukaan, sopivien työntekijöiden löytyessä ja kestävät muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen tilauksen syystä riippuen. Moni työntekijämme on  työllistynyt suoraan Abloylle vuokratyösuhteen jälkeen.

Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka tehtävissä on 10,83e/h tai 11,37e/h, tehtävän vaativuustasosta riippuen (TVR C3 / B4). Lisäksi Abloylla on käytössä työn tuottavuuslaskentaan perustuva palkkiopalkkausjärjestelmä, mikä tulee uudella työntekijällä voimaan oppimisajan jälkeen nostaen tuntipalkkaa.  

Tarjoamme sinulle:

  • Työpaikan Suomen Top10 -työnantajien joukossa
  • Kattavan perehdytyksen työhön
  • Viihtyisän ja turvallisen työympäristön
  • Suoritukseen perustuvan palkanlisän oppimisajan jälkeen
  • Go Onin kattavat henkilöstöedut

Oletko kiinnostunut työllistymään Abloylla?

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta tai kysy meiltä lisää. Kerrothan mitä osaamista juuri sinulla olisi Abloylle antaa ja minkälaisesta työstä olisit kiinnostunut. 

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Joensuun yksikönjohtaja / HR-päällikkö Satu Pirhonen p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), [email protected]

  

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä (avoin hakemus), Abloy Oy

Joensuu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti