Skip to main content

Tuotantotyöntekijä, Ekovilla, Ylistaro

Ekovilla Oy on kotimainen yritys, joka on toiminut rakentamisen alalla yli 40 vuotta. Olemme luotettava kumppani, alamme kärki ja hiilineutraalin eristämisen edelläkävijä. Ekovilla on osa EcoUp konsernia, joka tuottaa ekologisia rakennusalan tuotteita ja palveluita asiakkailleen ja kumppaneilleen. EcoUpin tarjoamien ratkaisujen lähtökohtana ovat hiilineutraalius, materiaalien uusiokäyttö ja energiatehokkuus.

Etsimme asiakkaallemme tuotantotyöntekijää teollisen tuotannon monipuolisiin tehtäviin Ylistaron tehtaalle. Pääpaino tehtävässä on tuotannossa ja logistiikassa, jolloin haettavalta henkilöiltä tulisi löytyä kokemusta tuotannon tehtävistä sekä trukkikortti tai kokemusta trukin kuljettamisesta. Olet ahkera ja ennakkoluuloton, sinulle toisistaan eroavat työpäivät ovat iloinen yllätys. Ekologinen ajattelutapa on lähellä sydäntäsi, olet oma-aloitteinen ja sinulla on palava halu oppia uutta. Työ on vuorotyötä, joten olet valmis tekemään eri vuoroja normaalin kierron mukaisesti. Tehtävään haetaan lähtökohtaisesti työntekijää 3-4 kuukauden määräaikaiseen sopimukseen, mutta pidempi työsuhde toki myös mahdollinen.

Tiivistetysti vaadittava osaaminen:

- Tuotannon työkokemus

- Trukkikortti / Trukkikokemus

- Valmius vuorotyöhön

Tarjoamme:

Sopimuksen mukaisen palkan, vakavaraisen ja kehittyvän työnantajan edut, toimivan ja hyvällä yhteishengellä varustetun tiimin sekä mahdollisuudet kehittyä yrityksen sisällä.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, [email protected], 040 594 8655

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä, Ekovilla, Ylistaro

Seinäjoki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti