Skip to main content

Ikkunatyöntekijöitä Tiivin tehtaalle Haapajärvelle

Haemme Pihla Group Oy:lle, Tiivin tehtaalle Haapajärvelle ikkunavalmistajia.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. erilaisia tuotantoketjun työtehtäviä automatisoiduilla koneilla, mutta myös käsin tehtävää työtä tuotannon eri vaiheissa, esim. kittauksessa, maalauksessa, kokoonpanossa, viimeistelyssä ja pakkauksessa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Työt alkavat heinäkuun loppupuolella ja kestävät syyskuulle saakka, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme kouluttaa sinut työtehtäviin, joten emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksesi kuitenkin katsotaan kokemus teollisuudessa työskentelystä tai alan koulutuksesta. 

Kerro meille aikaisemmasta kokemuksestasi, koulutuksestasi ja siitä miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään.

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastateltaviin henkilöihin mahdollisimman pian.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Alanen Katariina
050 581 6078

Laita myös somekanavamme seurantaan:
FB: Eezy Ylivieska IG: eezyylivieska

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ikkunatyöntekijöitä Tiivin tehtaalle Haapajärvelle

85800 Haapajärvi
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti