Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä, Hyvinkää /Hausjärvi

Tuotantotyöntekijä, Hyvinkää / Hausjärvi

TYÖTEHTÄVÄ
Tuotantotyöntekijänä työskentelet rakennusainetuotannon parissa vastaten. Työtä tehdään arkisin kolmessa vuorossa ulko- ja sisätiloissa. Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat raaka-ainekäsittely, tuotantokoneiden käyttö, laadunvalvonta ja pakkaus. Tuotantotyöntekijänä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkavat huhtikuussa ja kestävät ainakin syyskuun loppuun saakka.

MITÄ TARJOAMME
Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa ja erilaisia työtehtäviä tarjoavassa tuotantoprosessissa. Tehtävään annetaan kattava perehdytys. Pääset hyödyntämään Adeccon työsuhde-edut, kuten kuntosaliedun ja kattavan työterveyspalvelun.

ODOTAMME SINULTA
Työssä menestyäksesi sinulla on hyvä fyysinen kunto ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Eduksesi on kaikki teollisuuden ja rakentamisen kokemus sekä muu kokemus fyysisestä työstä. Työtehtävien kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat oma-aloitteisuus, reipas asenne, huolellisuus ja halu oppia. Toivomme, että olet suorittanut työturvallisuuskortin. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa.

YRITYKSESTÄ
Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti yli 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueilla.
Lue lisää www.adecco.fi

OTA YHTEYTTÄ
Jätä hakemuksesi ilmoituksessa olevan linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 18.4.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan Adeccolla:
Sari Lehtonen, [email protected] tai p. 040 630 8143

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat tuotantotyö, prosessityö, rakennustuoteteollisuus, Hyvinkää, Hausjärvi, Adecco, kesätyö

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sari Lehtonen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti