Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä, Kotka

Etsimme Kotkan seudulle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

useiden eri teollisuuden alojen yrityksiin. Voit kertoa meille tarkemmin toiveitasi esimerkiksi vuorotyön, palkan, sekä työaikojen suhteen. Ilmaisethan hakemuksessasi olemassa olevan osaamisesi sekä motivaatiosi työn suhteen.

Tuotantotyöntekijä voi työskennellä monissa erilaisissa tehtävissä tuotantolinjaston eri vaiheissa aina suunnittelijasta pakkaajaksi. Tuotantotyöntekijäksi voi päästä, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta tai koulutusta. Tuotantotyöntekijänä saat kattavan perehdytyksen tehtävään yrityskohtaisesti.

Meidän kauttamme voit työllistyä määräaikaisiin osa- tai kokoaikaisiin työsuhteisiin, joista sinulla voi olla mahdollisuus löytää jopa vakituinen työ itsellesi. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan myöhemmin keväällä. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntijat Tanja Ahokas/044 7238475 ja Poola Myllylahti/040 7577324.

Go On Group on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä, Kotka

Hamina
Kotka
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti