Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä, Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot Oy on pitkät perinteet omaava perheyritys Kuusamosta. Yritys valmistaa vuosittain 400-500 hirsirakennuspakettia kotimaahan ja vientiin. Rakennukset tuotetaan noin 50 työntekijän voimin. Lue lisää: www.kuusamohirsitalot.fi

Oletko motivoitunut ja oma-aloitteinen työntekijä? Onko sinulla jo kokemusta puuteollisuudessa toimimisesta, tai haluatko oppia alan ammattilaiseksi? Me etsimme sinua!

Etsimme Kuusamo Hirsitaloille työntekijöitä vuodelle 2023 hirsitalonvalmistuksen eri vaiheisiin. Työt alkavat huhti-/toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Aluksi työsuhde on määräaikainen. Myöhemmin sinulle voi avautua mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Hirsitaloteollisuuden työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Aiempi kokemus puusepänteollisuuden tai rakennusalan työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys valinnalle - olemme valmiita perehdyttämään sinut työtehtäviin. Muu koulutus ja/tai kokemus kuten sähkö-, kone- tai automaatioalalta saatuna on omiaan rikastuttamaan moniammatillista työyhteisöämme.

Käytössämme on neljä huippumodernia hirrentyöstölinjaa: kaksi Hundegger-linjaa, Passimo- sekä Uniteam CNC-työstölinjat. Lisäksi valmistukseen kuuluvat hirsiraaka-aineen nestaus-/optimointityöpisteet ja pakkaustehtävät linjoittain oheistoimintoineen.

Odotamme sinulta:

- Reipasta ja motivoitunutta asennetta

- Sujuvaa tietokoneen peruskäyttötaitoa

- Oma-aloitteisuutta

- Valmiutta vuorotyöhön

Tarjoamme sinulle:

- Pitkän määräaikaisen, myöhemmin mahdollisesti vakituisen, työsuhteen 

- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin

- Hyvät kehitysmahdollisuudet puunjalostustekniikan alalla

- Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Lisätietoja Kuusamo Hirsitalot Oy:n toiminnasta ja työtehtävistä antaa tuotantopäällikkö Kari Heikkilä,

puh 044-7789 209 / [email protected].

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Go Onin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula,

puh 040-6116 973 / [email protected]

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.go-on.fi.  Kerro hakemuksessasi nykytilanteestasi, työ- ja koulutushistoriastasi sekä mille aikavälille (kuukausissa) etsit työtä. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan hae jo tänään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä, Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti