Skip to main content

Tuotantotyöntekijä peltitehtaalle

Oletko motivoituneella työasenteella varustettu persoona ja olet kiinnostunut tuotannon työtehtävistä? Jos vastasit kyllä, niin meillä saattaa olla sinulle töitä tarjolla.

Haemme asiakkaallemme Lahteen TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työtehtäviäsi tulevat olemaan mm. tuotteiden kanttaus, pistehitsaus  leikkaus, pakkaaminen, koneen käyttö/hoito ja laadunvalvonta, työnkuva on siis monipuolinen.  Sinulta toivomme vastuullista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä taitoa työskennellä tiimissä. Huomioithan, että työ on laadultaan fyysistä, työ sisältää myös levyjen nostelua koneisiin ja pois, porakoneella porausta, reunojen kanttausta, pakkausta lavoille yms. joten selkä, niska, hartiat on oltava kunnossa.

Toivomme hakijalta myös hiukan kokemusta hitsaustyöstä, työ ei ole kuitenkaan luokkahitsausta, vaan enemmän avustavia hitsaustehtäviä. Mikäli sinulta löytyy kokemusta jo ohutpeltitöistä, kanttauksesta, peltileikkauksesta ovat nämä ehdottamasti eduksi tässä tehtävässä. Trukkien ja pyöräkuormaajan käyttötaito on eduksi, mutta ei pakollinen, niihin koulutetaan tarvittaessa. Töihin saa kuitenkin kattavan perehdytyksen.

Työ on päivätöitä klo 7-15.  37,5h/vko.

Työt alkaisivat toukuun aikana. Työt jatkuisivat ainakin kesän yli, ja jatko olisi tämänkin jälkeen mahdollista

Tähän tehtävään B-ajokortti on pakollinen. Työturvakortti suuri plussa, mutta ei pakollinen tehtävään. Suomen kielen taitoa vaaditaan turvallisuussyistä. Tehtävään vaaditaan täysi-ikäisyyttä.

Huomioithan, että tehtaalla on heinäkuussa viikoilla 28-30 huoltokatko jolloin töitä ei ole tarjolla. Pääset tällöin kesän auringosta nauttimaan täysipäiväisesti. 

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, ja koet olevasi etsimämme tekijä, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti verkkosivuillamme www.amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä peltitehtaalle

Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti