Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä puualalle, Savitaipale

Haemme puualan asiakkaallemme Savitaipaleelle

 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ KESÄTÖIHIN

 

Työtä tehdään höyläyslinjastolla ja huolehditaan siitä, että tuotantoprosessi pyörii moitteettomasti. Aikaisempaa kokemusta höyläyslinjalla tai teollisuudessa työskentelystä emme edellytä. Etsimme hyvällä asenteella ja motivaatiolla varustettua tekijää, jolta löytyy vastuullista otetta ja joustavuutta. Työ ei ole fyysisesti raskasta, mutta hyvä peruskunto auttaa työssä jaksamiseen. Huolellinen ja tarkka ote sekä työturvallisuuden vaaliminen ovat ehdottoman tärkeitä. 

 

Työt alkavat heti mahdollisuuksien mukaan. Tarjoamme TES:n (Puusepänteollisuus) mukaisen palkan, hyvän perehdytyksen ja opastuksen tuotantopuolen työhön.

Go Onilla työskennellessä saat käyttöösi Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Pasi Kuosma, puh. +358 50 381 3117, [email protected]. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä puualalle, Savitaipale

54800 Savitaipale
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti