Skip to main content

Tuotantotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Tuotantomäärien ja tiimin kasvaessa etsimme vakavaraiselle asiakkaallemme Lieksaan

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen

Tuotantotyöntekijän työtehtävä pitää sisällään tuotannon eri vaiheissa tapahtuvaa koneenhoitoa ja eri kokoisten kumituotteiden koneellista lämpökäsittelyä. Tuotantokoneiden operoinnin lisäksi osa työvaiheista tehdään käsin ja näissä vaiheissa tekijältä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja kädentaitoja. Muutoin asenne ja halu oppia riittää, sillä koneiden käyttöön ja tehtävään kokonaisuudessaan annetaan kattava perehdytys.

Työtä tehdään 3-vuorossa arkipäivisin maanantaista-perjantaihin ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen teollisuuden työtehtävistä tai muista kädentaitoja vaativista työympäristöistä.
TARJOAMME SINULLE:
- vakituisen ja kokoaikaisen (40h/vko) työsuhteen
- kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi käytössä tuotantopalkkiot
- kattavan perehdytyksen tehtäviin
- kattavat työterveyspalvelut
- mahdollisuuden vaihtaa alaa ja kasvaa teollisuuden osaajaksi

Siispä mikäli työskentely vakavaraisessa yrityksessä kiinnostaa sinua ja uudet haasteet työrintamalla ovat ajankohtaisia, olethan yhteydessä meihin pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja Rekrytointipalvelu Sihdiltä antaa ja luottamuksellisiin yhteydenottoihin vastaa: Sanna Heikkilä, puh: 0405753208, sanna.heikkila@adecco.fi

Sihti on henkilöstöpalvelualan yritys ja olemme osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Tavoitteenamme on yhdistää työt ja tekijät tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia työpaikkoja ja yrityksille heidän tarvitsemiaan työntekijöitä. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin. Se tarkoittaa oikeiden ihmisten ja työnantajien yhdistämistä päiväksi tai loppuelämäksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Sihti
81700 Lieksa
82900 Ilomantsi
Joensuu
Kajaani
88900 Kuhmo
75530 Nurmes
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti