Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä Oplax Oy:lle Tornioon

Haluaisitko päästä käärimään hihasi ja hyödyntämään kädentaitojasi tuotantotyöntekijän tehtävässä? Pysyykö työkalut hyppysissäsi etkä säikähdä fyysistä työtä?

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Oplax Oy:lle reippaita ja tehokkaita tuotantotyöntekijöitä Tornioon!

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten kuormalavojen kokoonpanotehtävät. Kokemus alalta tai vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta tässä työssä pärjäät, kun sinulla on asenne kohdillaan ja halua oppia uutta. Eduksesi on myös, jos sinulla on trukin käyttökokemusta ja/tai työturvallisuuskortti, mutta nämä eivät ole pakollisia.

Tulet käyttämään päivittäin erilaisia käsityökaluja. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Aamuvuoro on klo 6-14 ja iltavuoro klo 14-22. Pääset kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi hyvässä porukassa luotettavassa ja ammattitaitoisessa yrityksessä!

Työt pääset aloittamaan viikolla 21 ja töitä on tarjolla ainakin viikolle 37 saakka. Mahdollisesti työt voivat jatkua myös tämän jälkeen. Palkkaus on puusepänteollisuuden tes:n mukainen.

Oplax valmistaa lavoja Torniossa ja Mikkelissä. Yhteensä Tornion ja Mikkelin kuuden linjan kapasiteetti on yli 2 miljoonaa kuormalavaa vuodessa. Tuotantoyksiköissä työskentelee noin 60 kuormalavatuotannon huippuammattilaista. Asiakasyrityksemme toimivat mm. paperi-, kartonki-, elintarvike-, rakennus-, kone-, elektroniikka- ja kemianteollisuudessa. Myös kaupan ala ja logistiikka ovat keskeisiä asiakkaitamme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Janne Määtältä, [email protected] (puh. 040 8684 796) Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten kerrothan meille itsestäsi mahdollisimman pian!


SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijöitä Oplax Oy:lle Tornioon

Tornio
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Hausjärvi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Riihimäki
Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Pohjanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti