Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijöitä Oy SKF Ab:lle Muurameen

SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa voiteluliiketoiminnan toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Etsimme asiakasyrityksellemme Oy SKF Ab:n Muuramen tehtaalle reippaita

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

kokopäiväiseen, määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen 31.3.2023 saakka, jatko mahdollinen. 

Tuotantotyöntekijän työnkuvaan kuuluvat voitelutuotteiden kokoonpano-, testaus- ja pakkaustehtävät. Haemme tekijää myös varaston tehtäviin, jossa toimenkuvaan kuuluu tilausten keräämistä, pakkaamista ja trukin käyttöä. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys ja osaamisen kartuttua toimit omatoimisesti osana tehtaan tuotantotiimejä. Työ tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa ja tuotannossa on liukuva työaika. Meillä pääset osaksi kiinnostavaa työympäristöä valmistavan teollisuuden ytimessä.

Odotamme Sinulta teknistä taustaa:

- Metalli-, sähkö- tai automaatioalan koulutusta
- Oma-aloitteista ja ahkeraa asennetta työtä kohtaan

Eduksesi katsotaan kokemus vastaavanlaisista alan tehtävistä teollisuudessa. Jos koet olevasi etsimämme, reippaan asenteen omaava tekijä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Go Onin verkkosivujen kautta, niin olet mukana hakuprosessissa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkikön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Outi Räsänen/ [email protected] /+358 44 334 6292.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijöitä Oy SKF Ab:lle Muurameen

Keski-Suomi
Jyväskylä
40950 Muurame
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti