Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä PihlaPRO:lle

Sinustako kesätyöntekijä PihlaPROn tehtaalle Kannuksen Eskolaan kesäksi 2023?

Haemme nyt reippaita kesätyöntekijöitä ikkuna- ja ovituotantoon. Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia ikkunoiden ja ovien valmistusprosessiin liittyviä tehtäviä; kuten maalaamotöitä, lasitusta, sisä- ja ulkopuitteiden valmistusta, kokoonpanoa ja pakkaamista. Et välttämättä tarvitse tehtävään aiempaa kokemusta tai koulutusta, sillä työhön perehdytetään perusteellisesti. Arvostamme enemmän huippuhyvää asennetta ja reipasta otetta uuden oppimiseen. Toki aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavan kesätyöpaikan osana työyhteisöä, jossa sinusta pidetään hyvää huolta. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-kesäkuun aikana. Työ on 2-vuorotyötä. Sinulla on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen kesäkauden jälkeen. Palkkaus tehtävässä on puusepänteollisuuden TES:in mukainen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten jos mielit päästä Pihlan porukkaan kesäksi, jätä hakemuksesi nyt oheisesta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tapani Pura, 050 506 5280 [email protected] sekä Annika Rintamäki 045 7881 7672 [email protected].

Hae paikkaa viimeistään 02.04.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0505065280

Pihla Group Oy

PihlaPRO on osa Pihla Group Oy:tä.

PihlaPRO on osa Pihla Group Oy:tä. PihlaPRO syntyi vuoden 2018 alussa, kun Pihla Group Oy:n tunnetut ikkunamerkit Eskopuu ja Pihla yhdistyivät. PihlaPRO-tuotemerkillä valmistetaan ikkunoita ja ovia rakennusteollisuuden tarpeisiin. Laatu ja jatkuva kehitys ovat olennainen osa tuotteitamme sekä toimitusprosessejamme.

Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu- ja Metallityö Välimäki - tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa, Pirkanmaalla Ruovedellä, Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä, Kuusamossa, Pudasjärvellä, Joutsassa ja Nokialla. Pihla Group työllistää Suomessa 830 työntekijää.

Vuodesta 2005 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja. Keskittyen kuluttajavetoisiin markkinoihin Inwido luo pitkän ajan kestävää kasvua sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta.

Inwido koostuu 29 liiketoimintayksiköstä ja työllistää noin 4600 työntekijää 11 eri maassa. Vuonna 2021 Inwidon liikevaihto oli 770 miljoonaa euroa ja liikevoitto 11,7 prosenttia. Inwido on ollut listattuna Tukholman pörssiin vuodesta 2014.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijöitä PihlaPRO:lle

Pihla Group Oy
69100 Kannus
Kokkola
84100 Ylivieska
85410 Sievi
85140 Kalajoki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti