Skip to main content

Tuotekehitysinsinööri

Sandvik Mining and Rock Solutions on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä kunnossapito- ja teknisten palveluiden toimittaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelylaitteet. Tampereen tehdas on maailmanlaajuinen porauslaitteiden teknologia- ja valmistuskeskus.

Jos olet kehityssuuntautunut ammattilainen, saatat olla oikea henkilö Rock Drills -tiimiimme. Etsimme nyt proaktiivista ja innovatiivista tuotekehitysinsinööriä ottamaan vastaan tärkeän roolin Rock Drills -kehityksessä. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työpaikka Tampereella.

Tehtäväsi

Työskentelet tuotekehitysinsinöörinä porakoneiden ja pyörittimien T&K -tiimissä. Päätehtäväsi on kehittää ja tutkia porakoneita ja niiden teknisiä ominaisuuksia. Lisäksi tehtävässä on mahdollista työskennellä ja kehittää testipenkkejä. Olet osa tuotekehitystiimiä ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä tutkimusryhmien, muiden Sandvikin T&K-organisaatioiden, uusien tuotteiden kestotestien, proto Rock Drill -kokoonpanojen, jälkimarkkinatiimien ja uuden modernin porakonetehtaan kanssa, joka hyödyntää viimeisintä valmistusteknologiaa. Taustastasi riippuen erilaiset erityistehtävät voivat myös olla osa työnkuvaasi.

Taustasi

Sinulla on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto (ylempi tai alempi korkeakoulututkinto), 3D-suunnittelutaidot (NX ja Teamcenter) sekä muutaman vuoden kokemus tuotekehityksestä. Koneistettujen osien ja hitsattujen teräsrakenteiden ymmärtäminen ja suunnittelukokemus katsotaan eduksi. Urasi voi olla edessä, tai voit olla jo kokenut suunnittelija. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityötaitoja, sinnikkyyttä ja kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi ja uraasi. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja kestävään kehitykseen keskittyvän osallistavan yrityskulttuurin, jonka arvot ovat Innovaatio, Reilu peli, Asiakaslähtöisyys ja Passion to Win. Uskomme Sandvikilla, että kokemusten, näkökulmien ja taustojen moninaisuus edistää työntekijöidemme, yrityksemme ja siten myös asiakkaidemme menestystä.

Tutustu lisää Sandvikiin ja työntekijöihimme: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esihenkilöltä: Janne Voimanen, tuotekehityspäällikkö, Rock Drills, puh. +358 400 147 270.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin

p. 0800 1 44444 (klo 8–16).

Haluatko olla osa Rock Drills -tiimiämme?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sunnuntaihin 12.2.2023 mennessä.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.

Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0046670

Tietoa yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2022 konserni työllisti 39 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 150 maassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti