Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotepäällikkö K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 25.09.2023
Hakuaika päättyy: 17.10.2023

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Haemme K-ryhmään päivittäistavarakaupan Tuoretuotteet-yksikköön aktiivista ja ammattitaitoista lähiruoan tuotepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelet maito- ja lähiruokatiimissä K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa. Vastaat itsenäisesti lähi- ja pientoimittajasuhteista, opastat toimittajia sopimusten ja logististen mallien valinnassa varmistaen toiminnan kaupallisuuden molemmille osapuolille. Varmistat asiakaslähtöisen valikoiman kehittämisen ja tuotteiden ostamisen kilpailukykyiseen hintaan. Olet aktiivisesti mukana kehittämässä

lähiruoan uusia toimintamalleja. Toimit sujuvasti niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olet ratkaisuhakuinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvää tilanneälyä.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:

 • mielenkiintoisen tehtäväkentän ammattitaitoisessa organisaatiossa
 • vaativan ja mielenkiintoisen vastuualueen
 • nopeatempoisen ja kehittyvän työympäristön
 • kannustavan ja inspiroivan työyhteisön
 • mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
 • monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
 • päivittäin uusia haasteita ja mahdollisuuksia kehittyä
 • K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa kaupallista koulutusta (korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto)
 • päivittäistavarakaupan perusprosessien ja tavarantoimittajasuhteen johtamisen perusteiden hallintaa erityisesti tuoretuotteiden osalta
 • päivittäistavarakaupan hankinnan toimintojen tuntemusta
 • tulos- ja myyntihakuisuutta sekä analyyttistä työskentelyotetta
 • kykyä työskennellä matriisiorganisaatiossa sekä laajassa sidosryhmäverkostossa
 • viestintä- ja neuvottelutaitoja sekä valmiutta vastuualueen kehityshankkeiden koordinointiin
 • kauppiasliiketoiminnan tuntemusta
 • sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa osto- ja myyntipäällikkö Laura Koponen, puhelimitse p. 050 503 4038 torstaina 28.9. klo 12-13 ja torstaina 5.10. klo 11-12 sekä sähköpostitse [email protected].

Lähetä hakemuksesi 9.10.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotepäällikkö K-ryhmään

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti