Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Turvallisuuspäällikkö

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, joka toimii lähes 30 eri maassa ja joka työllistää yhteensä non 3100 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.

Tehtävä

Turvallisuuspäällikön tehtävässä vastaat Suomi-Viro regioonamme turvallisuuskulttuurin ja – toimintatapojen kehittämisestä ja tukemisesta. Koordinoit regioonatasoista yhteistyötä yhdessä alueellisten turvallisuusvastaavien kanssa. Olet myös mukana Quantin globaalissa turvallisuusryhmässä.

Toimit myös alueellisena tukena turvallisuusasioissa yhdelle liiketoiminta-alueellemme, jossa on yksiköitä Helsingissä, Joutsenossa, Kiimingissä, Kotkassa, Kuusankoskella ja Vantaalla. Ensisijainen työpisteesi voi sijaita Vantaalla tai jollakin toisella paikkakunnalla.

Olemme jo ennen koronaa tehneet luontevasti etätöitäkin, mutta luonnollisesti työsi pitää sisällään matkustamista, jotta voit kohdata ihmisiä kasvokkain.

Toimit myös Quant Finland Oy:n työsuojelupäällikkönä.

Raportoit Turvallisuuspäällikön tehtävässäsi henkilöstö- ja turvallisuusjohtajalle Petra Soidinsalolle.

Tarjoamme

Ympäristön, jossa turvallisuus on aina vahvasti osa toimintaamme. Meillä on vielä parannettavaa, mutta turvallisuus on valintamme joka päivä.

Henkilöstön hyvinvointi on meille aidosti tärkeää ja tavoitteemme on, että jokainen regioonamme työntekijä tuntisi itsensä ja tekemänsä työn arvostetuksi. Tuemme itsensä kehittämistä ja haluamme osallistaa henkilöstöä päätöksentekoon.

Tarjoamme myös monia etuja, joilla hyvinvointia voidaan tukea eri tavoin. Näistä esimerkkeinä kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, mahdollisuus työsuhdepyörään osana kokonaispalkkaa, Palkkiorahasto sekä tupakoinnin lopettamisen tuki.

Mielenkiintoisen toimintaympäristön, jossa näkyvyys useisiin toimialoihin asiakkuuksiemme kautta.

Odotamme sinulta

  • Kykyä vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen turvallisuuskulttuuria jatkuvasti parantaen
  • Suomen työlainsäädännön tuntemusta ja riittävää ISO 14001, 9001 ja 45001 standardien tuntemusta
  • Vahvaa halua oppia uutta
  • Hyviä kommunikointitaitoja hajautetussa ja osin monikansallisessa organisaatiossa
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja valmiutta hallita työkuormaasi, johon annamme vahvan tuen
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielitaitoa
  • Kokemus turvallisuustyöstä teollisissa kansainvälisissä yrityksissä katsotaan eduksi

 Hakeminen

Oletko etsimämme tuottavuuden tekijä? Lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään 18.06.2023.

Lisätietoja tehtävästä ja Quantista työnantajana antaa henkilöstö- ja turvallisuusjohtaja Petra Soidinsalo 050 540 6388.

Quant Finland vaikuttavuus

Quant Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Quant Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Quant Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Quant Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Turvallisuuspäällikkö

Vantaa
Helsinki
54100 Joutseno
90900 Kiiminki
Kotka
Kouvola
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 19.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti