Skip to main content

Tutkimushaastattelija

Etsimme tutkimushaastattelijoita määräaikaisiin projekteihin pääkaupunkiseudulle!

Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviin kuuluvat henkilökohtaisten haastattelututkimusten toteuttaminen eri kohteissa, kuten kauppakeskuksissa tai vaihtoehtoisesti tuotetestausten vetäminen asiakkaamme toimistolla Helsingin ytimessä. Tutkimushaastattelijan roolissa kohtaat kuluttajia vaihtuvissa ympäristöissä ja pyrit saamaan heidät kiinnostumaan osallistumisesta tuotetestaukseen. Tuotetestaajan rooliin kuuluu testattavien vastaanotto toimistolla, testausprosessin koordinointi ja avustavat tehtävät. 

Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, tarkka ja luotettava. Lisäksi hän pystyy sitoutumaan erilaisiin ja eri pituisiin projekteihin aina yhdestä päivästä viikkoon asti. Työ alkaa hyvällä palkallisella perehdytyksellä. Palkkaus on kiinteä tuntipalkka, sekä mahdolliset projektilisät. Työ on projektiluontoista, joten sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen.

Hakijan profiili

  Tehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Lisäksi hakijalta odotetaan kohteliasta ja reipasta asennetta, sekä ulospäinsuuntautuneisuutta.

  Kiinnostuitko tehtävästä? Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.uniflex.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR koordinaattori Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852.

  Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Tutkimushaastattelija

  Espoo
  Helsinki
  Vantaa
  Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

  Julkaistu 25.10.2021

  Yrityksen liikevaihto: 
  2 000 000 - 9 999 999 €
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti