Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tutkimushaastattelija, Feelback

Feelback on moderni tutkimustalo, jonka tehtävänä on muuttaa tieto kilpailukyvyksi ja menestykseksi. Feelback on osa Go On Gropia. Lue lisää: feelback.com

Haemme Feelbackille tutkimushaastattelijoita kentällä suoritettavaan tiedonkeruuseen Lahteen.

Tehtävä sopii erityisen hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle, jolla on reipas ja oma-aloitteinen asenne. Haastattelut suoritetaan viikkojen 6-8 aikana.

Haastatteluun vastaaminen tapahtuu paperilomakkeella. Tarjoamme määrään perustuvan haastatteluperusteisen palkkauksen (1,5€ - 2,5€/ kpl). Käytössä on myös takuutuntipalkka (15€/ h), mikäli haastatteluiden tavoitemäärä ei täyty. Tehtävään annetaan perehdytys ja voit sovittaa työpäivät joustavasti oman aikataulusi mukaisesti klo 6–18 väliselle ajalle. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantain ja torstain välille, tarvittaessa myös perjantaisin.

Tarjoamme sinulle työn, jossa voit työskennellä joustavasti iloisessa työympäristössä ja mahdollisuuden ansaita hyvin ahkeralla työllä. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä heti hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Neea Päärilä, [email protected], puh. 0440294444.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tutkimushaastattelija, Feelback

Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 02.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti