Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Tuukalle työkaveriksi? Työkavereita haussa Sanoman myyntiin

Arvostatko vapaa-aikaasi enemmän kuin työaikaasi? Haluatko silti tehdä siistejä juttuja, jotka vaativat rahallista panosta? Jos vastasit Kyllä, niin tule meille!

 

No morjesta!

Minä olen Tuukka 24 vee ja olen ollut Rainmakerillä nyt kohta kaksi vuotta Sanomien puhelinmyynnissä. Käytännössä soitan Sanomien omia asiakkaita ja myyn Helsingin Sanomien eri tuotteita. Asiakkaat on pääasiassa ihan mukavia ja tuotteitakin on yllättävän paljon, mutta toki sinne muutama yrmykin mukaan mahtuu. Minä en halua painaa hiki päässä töitä, niin että vapaa-ajalla ei jaksa tehdä muuta kun maata sohvalla ja vahata telkkaria. Mutta silti ne kaikkein hauskimmat jutut aina maksaa rahaa, niin piti löytää työ, jossa tienaa mukavasti ja saa tehdä vähän lyhempää päivää. Minä teen 6 h päivää, joka sopii hyvin, koska mulla on aika paljon kavereita ja harrastuksia, niin jää aikaa oikeasti hauskoihin juttuihin. Mulla on myynti vaihdellut kuukausittain ja palkkatasokin sen mukaan. Peruskuukaudessa tienaan noin pari tonnia, mutta esimerkiksi Maria tuossa minun vieressä on ihan huippu tekemään kauppaa ja tienaa 3500-4000 € kuussa.

Mulle on aina kaverit sanonut, että olen kova röpiseen ja ne ei aina jaksa kuunnella mun juttuja. Täällä mulle siitä hyvästä maksetaan, että juttustelen mukavia ihmisten kanssa. Toki siinä jutun juuressa pitää olla jotain ideaa ja liittyä asiaan, mutta sen oppii harjottelemalla. Kyllä tämä perinteisen varastohomman tai kaupan kassan voittaa mennen tullen ja palatessa. Mulle tämä on ollut helppo ja siisti sisätyö, joustavilla työajoilla. Tiimikaverit on mukavia, ja meillä on tosi erilaisia ja eri ikäsiä ihmisiä töissä joka puolella Suomea. Tiiminvetäjät on hyviä tyyppejä; kouluttaa ja valmentaa paljon, mutta kyllä ne osaa vaatiakin – ei meillä kukaan oikein lusmuilla voi.

Tykkään reissata paljon, niin tätä työtä on voinut oikeasti tehdä ihan mistä päin vain etänä. Koulutusjakson tein toimistolta, muuten aina tilanteen mukaan. Kävin viime talvena Espanjassakin pari kuukautta, meillä on siellä toimisto, niin pystyin siellä tekemään paikan päällä. Ekana vuonna suoritin oppisopimuksella ammattitutkinnon Rainmakerin kautta – työvuorot sai sovittua opintojen mukaan. Opiskelupäiviä oli niin vähän, ettei se juuri palkkakuitissa näkynyt.

Meidän tiimissä on nyt muutama paikka vapaana ja tarvitaan lisää työntekijöitä, niin siksi tässä lämpimiksenä näistä paikoista höpisen. Hae meille töihin ja mainitse, että olet Tuukan kaveri, niin saan sinusta kaverirekrybonuksen. Jos haet Rovaniemelle, niin pääset istumaan mun viereen, muuten nähdään sit Teamsissä. Mutta nyt tuo pomo jo hiillostaa vieressä, niin pitää hypätä takaisin luureihin, niin palataan!Rainmaker

Rainmakerilla pääset työskentelemään Suomen suurimpien brändien parissa. Sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään esimerkiksi media-, operaattori-, energia- tai matkailualalle.

Meillä asenne on kokemusta tärkeämpää ja kaikkiin tehtäviimme kuuluu palkallinen perehdytys sekä jatkuva valmennus. Asiakas- sekä myyntityöhön perehdyttäminen on meille sydämen asia - tervetuloa myynnin sekä asiakaspalvelun korkeakouluun Rainmakerille!

Osaaminen sekä kokemus asiakasrajapinnassa ja myyntitehtävissä toimimisesta antavat sinulle erinomaiset eväät polullesi, missä sitten urahaaveesi ovatkaan. Hyvän palkkauksen ja mahtavan työporukan lisäksi saat siis arvokasta kokemusta asiakasrajapinnassa toimisesta sekä myyntityöstä.

Perustiedot tehtävästä:

Työajat: 9:00 – 15:00 arkipäivisin
Työsopimus: 30 -37,5 h/vko Toistaiseksi voimassa oleva
Palkkaus: 9,50 €/h + myyntikannusteet (Keskipalkka 15,69 €/h)
Kattava palkallinen perehdytys sekä itse myyntityöhön että Sanomien omaan tuotevalikoimaan
Laaja etätyömahdollisuus
Mahdollisuus opiskella oppisopimuksella ammattitutkinto työn ohessa
Meiltä löytyy valmis asiakaskunta; Et tarvitse muuta kuin innostuneen asenteen

Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.


Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, toimi siis mahdollisimman
pikaisesti! Hakeminen tehtäviin on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi - älä siis mieti vaan toimi heti!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuukalle työkaveriksi? Työkavereita haussa Sanoman myyntiin

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti