Skip to main content

Tuulivoiman hankekehityspäällikkö

Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan nopeasti kasvavaan joukkoomme kehittämään uutta liiketoimintaa. Renewables Wind and Solar vastaa tuuli- ja aurinkovoimasta Fortum konsernissa Euroopan laajuisesti. Tiimiimme kuuluu jo lähes sata uusiutuvan energian ammattilaista. Tavoitteenamme on toteuttaa vuosittain 1 GW tuuli- ja aurinkohankkeita.

Haemme kahta Hankekehityspäällikköä Suomeen. 

Tehtäviisi kuuluvat

  • Uusien tuulivoimahankealueiden tunnistaminen
  • Maanvuokrasopimusten solmiminen
  • Hankkeiden luvituksesta huolehtiminen

Toimipisteesi voi sijaita eri puolilla Suomea. 

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme, että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Toivomme sinulta seuraavia asioita:

  • Hyviä neuvottelutaitoja
  • Kykyä herättää luottamusta
  • Taitoa solmia sopimuksia
  • Oma-aloitteista ja ripeää otetta asioiden hoitamisessa
  • Tuulivoima-alan tuntemusta
  • Usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Vahvaa suomen kielen osaamista - ruotsin ja englannin kielen taito on lisäetu

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 11.9.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Iso-Tryykäri, puh. 050 453 2650 tai sähköposti [email protected].

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum ja Uniper muodostavat eurooppalaisen energiakonsernin, jonka tavoitteena on mahdollistaa siirtymä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Noin 50 gigawatin sähköntuotantotehomme, laajan kaasun tuonti- ja varastointitoimintamme sekä kansainvälisen trading-liiketoimintamme ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava energiakumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Olemme jo nyt Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan sähkön tuottaja ja myös kasvumme kohdistuu puhtaaseen sähköön, vähähiiliseen energiaan ja tulevaisuuden vetytalouden rakentamiseen. Kehitämme lisäksi ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja kaupunkeja vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Meillä on yhteensä 20 000 työntekijää ja toimintoja 40 maassa; tämä tarkoittaa osaamista, resursseja ja riittävää läsnäoloa vauhdittamaan energiamurrosta kohti puhtaampaa maailmaa. fortum.fiuniper.energy

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuulivoiman hankekehityspäällikkö

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti