Skip to main content

Työkonetekniikan kouluttaja

Haemme Nurmijärven Rajamäelle työkonemekaanikkojen teknistä kouluttajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työkonetekniikan kouluttajan tehtävässä toimit osana ajoneuvot ja työkoneet -tiimiä monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä. Työtehtäviin kuuluu työkonemekaanikkojen koulutuksen suunnittelu ja opetus erilaisissa oppimisympäristöissä. Odotamme sinulta vahvaa osaamista työkonehydrauliikasta ja sähkötekniikasta sekä nykyaikaisia tietoteknisiä taitoja. Vastuualueisiisi kuuluu työkonemekaanikkojen koulutus ja koulutuksen kehittäminen ammatillisella tasolla sekä yrityskoulutukset yhteistyössä yritysten kanssa. Arvostamme asiakaspalvelulähtöistä ja opetustyöstä innostunutta asennetta.

Toteutamme koulutuksia valtakunnallisesti, joten työ sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde on kokoaikainen. Työtehoseurassa noudatetaan Ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta.

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta:

  • vahvaa osaamista ja kokemusta työkonehydrauliikasta ja sähkötekniikasta
  • nykyaikaisia tietotekniikkataitoja
  • halua toteuttaa ja kehittää opetusta yhdessä muiden kouluttajien sekä yritysten kanssa
  • kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksi luetaan:

  • muu raskaan kaluston tekniikan tuntemus esim. hyötyajoneuvojen parista
  • kouluttajakokemus
  • pedagoginen pätevyys

Tarjoamme

Mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Monipuoliset työtehtävät sekä joustavat työajat tekevät työstä mielenkiintoista ja vaihtelevaa.

Huolehdimme työntekijöiden työhyvinvoinnista monipuolisin eduin liikunnan, kulttuurin ja hyvinvoinnin saralla ePassin kautta, sekä tarjoamme laadukkaat työterveyshuollon palvelut. 

Henkilöstön tyytyväisyyttä mitataan säännöllisesti ja tulokset ovat viime vuoisna olleet erinomaisia, etenkin esihenkilötyötä arvostetaan. NPS suositteluindeksi on 24 (10/2022).

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Noudatamme ammatillisten aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta.

Sijainti

Toimipiste sijoittuu Nurmijärven Rajamäelle hyvien liikenneyhteyksien varrelle, mutta työ edellyttää liikkumista eri asiakkaiden luona. Koulutuksen suunnittelun ja muun hallinnollisen työn tekeminen myös etätyönä antaa joustoa arkeen.

Hakeminen ja lisätiedot

Jos tämä tuntuu uudelta työltäsi, jätä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen oheisesta linkistä viimeistään 31.03.2023

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö
Petri Oikarinen p. 050 453 0109 [email protected]

Työtehoseura ry

Puhelin: (09) 2904 1200

Sähköposti: [email protected]

Sijainti: Rajamäki

TTS Työtehoseura on yksi Suomen vanhimmista itsenäisesti toimivista koulutus- ja tutkimusorganisaatioista, joka perustettiin lähes sata vuotta sitten työn kehittämiseksi. Koulutamme vuosittain valtakunnallisesti noin 6 000 opiskelijaa eri teknisten alojen ammattilaisiksi. Työn ja tuottavuuden kehittäminen on yhä oleellinen osa toimintaamme: koordinoimme ja osallistumme vuosittain lähes sataan eri alojen tutkimus- ja kehittämishankkeeseen. Noin 200 eri alojen asiantuntijaamme työskentelevät kouluttajina ja tutkijoina toimipaikoissamme Nurmijärvellä, Vantaalla ja Turussa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työkonetekniikan kouluttaja

01900 Nurmijärvi
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 22.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti