Skip to main content

Työllisty HR:n tai taloushallinnon tehtäviin - yritykset etsivät uusia osaajia!

Haluatko kouluttautua ja työllistyä HR:n tai taloushallinnon työtehtäviin, analytiikan näkökulmalla? 

Uudellamaalla on maaliskuussa alkamassa HR:n ja taloushallinnon analytiikan RekryKoulutus. Analytiikan ja erityisesti Power BI:n merkitys on vahvassa kasvussa ja alan osaajista on pulaa. Koulutusohjelmassa Haaga-Helia kouluttaa mm. siihen mitä data on, kuinka sitä kerätään ja miten sitä analysoidaan HR:n tai taloushallinnon työtehtävissä. Suurin osa koulutuksen opeista ja niiden soveltamisesta käytäntöön tapahtuu yritysyhteistyöpaikassa työskennellen.

Koulutuksen tavoitteena on  työllistyminen koulutusohjelman päätteeksi. 

RekryKoulutuksen kautta uusia osaajia ovat etsimässä muun muassa Destia Oy, SOK, Zeroni Oy, Pakkauskierrätys Rinki Oy, JotBar Oy, JotWare Oy, Profit Software Oy ja Pharazon Ab. 

Koulutus on tarkoitettu Uudenmaan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, joilla on HR- tai taloushallinnon työhön soveltuva ammatillinen tai ammattikorkeakoulutus. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus erilaisista henkilöstö- tai taloushallinnon työtehtävistä. Koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille kuin vastavalmistuneillekin. Koulutukseen osallistumiseksi hakijalta edellytetään vähintään B1.2. suomen kielen taitotasoa ja hyviä IT-taitoja. Asiakkuuden TE-toimistossa/kuntakokeilussa tulee olla voimassa. 

Kouluttaudut joko HR:n tai taloushallinnon osa-alueisiin. Osa koulutuspäivistä järjestetään yhteisesti kaikille osallistujille molempiin koulutuksiin liittyen.  

Koulutuspäivien teemoina ovat muun muassa tietojärjestelmien digitalisoituminen, datan hankinta ja analysointi, visualisointi ja tulkinta joko HR:n tai taloushallinnon näkökulmasta, analytiikan hyödyntäminen osana päätöksentekoa, tietojärjestelmien ymmärtäminen osana strategista johtamista, vaikuttava viestintä ja tunnuslukujen hyödyntäminen.

Koulutusohjelman kokonaispituus on 100 arkipäivää eli noin viisi kuukautta, joka sisältää opintopäivät, työskentelyn yritysyhteistyöpaikassa ja projektityön. Koulutuksen opintopäivät toteutetaan lähi- ja etäopetuksena. Lähiopetuspäivät toteutetaan Haaga-Helian tiloissa Pasilassa. Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opettajat, muista järjestelyistä vastaa Nesenta Oy. Koulutuksen suunnniteltu kesto on 13.3.-4.8.2023. 

HAKEMINEN  
Jätäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä.

1. Jätä tästä koulutushakemuksesi TE-toimistolle 

Hakemuksessa on tärkeää tuoda esille soveltuvuutta, motivaatiota koulutusohjelmaan ja alalla toimimiseen. Täytä hakemus huolellisesti ja kerro taustoistasi, tavoitteistasi sekä millaisiin tehtäviin haluaisit tähdätä koulutusohjelman kautta. 

2. Jätä tästä CV:si Nesentalle 

 CV:n perusteella esittelemme hakijoita rekrytoiville yrityksille. 

LISÄTIETOJA
Lotta-Riina Kolppanen, lotta-riina.kolppanen@nesenta.fi ,040 099 6752      

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työllisty HR:n tai taloushallinnon tehtäviin - yritykset etsivät uusia osaajia!

Uusimaa
Harjoittelija, Määräaikainen ja projektityö
Ei työkokemusta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Company Personnel: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti