Skip to main content

Työmaapäällikkö (Site Manager)

Generaattoritöiden työmaapäällikkö (Site Manager)

TGS Finland Oy auttaa kunnallisia ja energiaintensiivisiä toimialoja parantamaan toimintaansa ja vähentämään päästöjä. Perinteemme ja oman kalustomme käytön ja optimoinnin osaamisen pohjalta tarjoamme pitkälle erikoistuneita asiantuntijapalveluita voimalaitoksen koko elinkaaren ajan. Meillä on yli 150 ammattilaista ja yli 2 000 asiakasta maailmanlaajuisesti.

Tietoja roolista:

Haemme Generaattoritöiden työmaapäällikköä asiakastiloissa tapahtuvalle huoltotoiminnalle.

Työmaapäällikkönä johdat sekä omia työntekijöitämme että alihankkijoitamme generaattorihuoltoprojekteissa asiakastyömaillamme. Olet vastuussa siitä, että työmaatyöt suoritetaan turvallisesti ja että kaikki EHSQ-vaatimukset täyttyvät. Tärkeitä tehtäviä ovat myös työn edistymisen, laadun ja työmaakohtaisten sopimusasioiden seuranta ja raportointi. Suunnittelu, aikataulutus ja neuvottelut asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa ovat osa rooliasi. Myös myynnin tukeminen on osa rooliasi.

Tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa ja ulkomailla. Tähän tehtävään valittava voi asua eri puolella Suomea. Toimistot meillä sijaitsevat Imatralla, Vantaalla, Jyväskylässä, Oulussa sekä Naantalissa.

Mitä etsimme: 

Uskomme, että tehtävässä menestymisen edellytyksiä ovat insinöörikoulutustausta (B.Sc tai M.Sc) sekä vähintään 3-5 vuoden kokemus generaattorihuoltoliiketoiminnasta ja johtamistyöstä.

Koska sekä asiakkaamme että oma henkilökuntamme ovat kansainvälisiä, sinun on oltava valmis matkustamaan, joskus lyhyellä varoitusajalla. Kyky reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin on arvostettu taito. Puhut sujuvasti suomea ja englantia. Ruotsin ja muiden kielten taito katsotaan eduksi.

Kiinnostunuitko?

Lähetä hakemuksesi verkkorekrytointityökalumme kautta viimeistään 30.1.2023 mennessä. Jos haluat kuulla lisää paikasta, ota yhteyttä Tommy Thorelliin, +46767834941 tai sähköpostitse tommy.thorell@fortum.com.

Tehtävään valitakseen hakijan tulee käydä läpi taustaselvitys ja terveystarkastus, johon kuuluu huumetesti.

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työmaapäällikkö (Site Manager)

Naantali
Vantaa
Imatra
Jyväskylä
Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti