Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työmaapäällikkö / Työmaainsinööri

Kaipaatko uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä, halukas sekä jakamaan että terävöittämään osaamistasi? Tule kanssamme rakentamaan hiilineutraalia jalostustoimintaa!

Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. Kehitämme tuotteittemme jalostusta ja jakelua kohti vähäpäästöisiä ratkaisuja hyödyntämällä uusiutuvia ja kierrätysraaka-aineita. Olemme myös sitoutuneet hiilineutraaliin toimintaan vuoteen 2035 mennessä. Tavoitteenamme on elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme.

Haemme

Työmaapäällikköä ja työmaainsinööriä

Construction Management -osastollemme Engineering Solutions -yksikköömme.

Teollisuusrakentamisen ammattilaisemme työskentelevät sekä paikallisissa että kansainvälisissä projekteissamme niiden eri vaiheissa esiselvityksestä toteutusvaiheen loppuun saakka.

Roolisi vastuullisen tulevaisuuden luomisessa 
 
Työmaapäällikkönä johdat työmaaorganisaatiotiimiä, joka vastaa projektien rakentamisvaiheesta yhdessä eri alojen asennusurakoitsijoiden kanssa. Sinulla on jo näyttöjä onnistuneista rakennusprojekteista ja niihin osallistumisesta. Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti rakennusvaiheen suunnittelusta ja toteutuksesta mukaan lukien rakentamisen turvallisuus ja laatu, toteutuksen aikataulu sekä projektin rakentamisvaiheen budjetti.

Työmaainsinöörinä tuet työmaapäällikköä projektin tavoitteiden saavuttamisessa mm. aikatauluun, turvallisuuteen, budjettiin, laatuun ja asiakassuhteen hoitamiseen liittyvissä tehtävissä. Olet mahdollisesti työurasi alkuvaiheessa oleva ja tavoitteenasi on tulla alan ammattilaiseksi.

Menestyksen avaimet tehtävään

  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (teknikko, rkm, insinööri tai DI)
  • Korkeat työturvallisuus- ja laatunormit, henkilökohtainen sitoutuminen ja kyky vaikuttaa muihin niihin liittyen  
  • Hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • Vahvat organisointi, aikataulutus- ja projektinhallintataidot sekä digitaalisten työkalujen hyödyntäminen niissä
  • Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Itsenäinen, vastuullinen ja pitkäjänteinen työskentelyote
  • Hyvä paineensietokyky ja kyky tehdä päätöksiä. 

Arvostamme myös

  • Arvostamme myös aiempaa kokemusta teollisuusrakentamisesta ja asennustöiden johtamisesta
  • Vahvaa työetiikkaa ja ammattitaitoa, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä organisoida työt laatua tuottaen tiukkojen aikataulujen puitteissa   
  • Matkustushalukkuutta, mahdollisuus muuttaa ulkomaille nähdään etuna

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän, reilun työyhteisön sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän jatkuvasti kehittyvällä teollisuuden alalla.Teemme työtä siellä, missä olemme tehokkaimmillamme ja tarjoamme joustavat työtavat etätyöhön työtehtävien niin salliessa. Kaikki uudet nesteläiset saavat laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin. Yhtiönä kehitämme aktiivisesti henkilöstömme osaamista kaikilla organisaatiotasoilla yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten ammattilaisten kanssa.
 
Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja lähialueilta.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Manager, Construction Management, Tapani Saarelaan, puh. +358 50 458 7214.

Hakuaika päättyy 31.3.2023. Liitä hakemukseesi saatekirje palkkatoiveineen sekä ansioluettelo. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Rekrytointiprosessi sisältää haastatteluja ja soveltuvuusarvioinnin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.
 
Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti.

Maailma käy läpi muutoksia. Nesteen strategia heijastaa ymmärrystä ja ajattelua siitä, että voimme olla vastuussa näistä muutoksista ja toteuttaa tarkoitustamme: luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme.

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Lue lisää nettisivuiltamme, neste.com

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työmaapäällikkö / Työmaainsinööri

Porvoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti