Skip to main content

Toimintamme laajentuessa ja jatkaessa voimakasta kasvuaan, etsimme nyt Kokkolaan  

TYÖNJOHTAJAA 

Vahvistamme Kokkolan Tehdaspalveluiden logistiikkatoimintojamme ja haemme vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa vastaamaan toimipaikkamme logistiikkatoiminnoista, kehittämään toimintaa sekä vastaamaan operatiivisen toiminnan suunnittelusta ja johtamisesta.  

Toimit esihenkilönä noin kymmenelle kuljettajalle vastaten mm. työvuorosuunnittelusta, toiminnanohjaamisesta, turvallisuuskulttuurin ja moniosaamisen edistämisestä tiimissäsi sekä henkilöstön koulutuksista.  Vastaat myös asiakastilausten resurssoinnista, toimitusaikataulujen toteutumisesta ajallisesti sekä määrällisesti. Tuotat ja kehität raportointia koko Tehdaspalvelun osalta. 

Toivomme sinulta vastuullista ja itsenäistä otetta työhön. Hyvällä palveluasenteella hoidat menestyksekkäästi tulevat toimeksiannot sekä asiakaspalvelun yhteistyössä muun organisaation ja asiakkaiden kanssa. Edellytämme myös tinkimätöntä asennetta turvalliseen työskentelyyn ja sen vaatimista johtamaltasi organisaatiolta.     

Yhteistyö- ja neuvottelutaitosi sekä ennakkoluuloton asenne ovat ratkaisevia tekijöitä työtehtäviesi menestyksekkäässä hoidossa. Sinulle on luontaista johtaa ihmisiä ja asioita kohti yhteistä päämäärää sekä toimia samalla läheisessä yhteistyössä sisäisten- ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.   Omaat vahvan halun kehittää toimintaa pitkäjänteisesti, kiinnittäen huomiosi turvallisuuteen, kannattavuuteen, toiminnan tehokkuuteen ja laatuun. 

Sinulla on kokemusta esimiestyöstälogistiikkaprosessien kehittämisestä ja ohjaamisesta sekä uusien toimintamallien tuotantoon viemisestä. Arvostamme aiempaa työkokemustasi logistiikan tai maanrakennuksen esimiestehtävien parissa.  

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä vahvan ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset toimimaan sitoutuneiden työntekijöiden ja tehokkaiden työkoneiden parissa. Samalla saat myös oivan mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja olla osana vastuullista ja vahvaa logistiikka-alan liiketoimintaryhmää.  

Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutukset sekä lounas-, virike, hieronta- ja polkupyöräedun.     

Olethan yhteydessä niin kerromme lisää! Kysymyksiisi vastaa projektipäällikkö Antti Ylitalo: p. 040 358 0648 tai [email protected]. Parhaiten tavoitettavissa 15.-19.7.2024 klo 14.00-16.00. 

Yritykseemme voit tutustua Facebook sivuillamme, LinkedIn sivuillamme tai osoitteessa www.adolflahti.fi  

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaasti muotoillun hakemuksesi palkkatoiveineen sivujemme kautta viimeistään 4.8.2024 mennessä. Halutessasi voit myös esittäytyä meille vastaamalla sivuilla olevaan videohaastattelukysymykseen!   

 

Yrityksestä: 

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab kuuluu KWH Logistics liiketoimintaryhmään ja on menestynyt, kasvava ja monipuolinen teollisuuslogistiikkayritys, jolla on laaja noin 500 koneen konekanta. Yritys tarjoaa kilpailukykyisiä ja edistyksellisiä logistiikka- ja konepalveluratkaisuja teollisuudelle, satamaoperaattoreille ja kaupalle sekä raskaiden koneiden huolto- ja korjaamopalveluita. Toimimme lähes 30 paikkakunnalla eri puolilla Suomea ja työllistämme tällä hetkellä yli 100 henkilöä. Liikevaihtomme oli (2023) noin 30 milj. euroa.   

Osana KWH Logistics liiketoimintaryhmää 

KWH Logistics on Suomen johtavia ja nopeimmin kasvavia logistiikka-alan palveluntuottajia. Liikevaihtomme oli (2023) 146 milj. euroa ja työllistämme lähes 600 ammattilaista.     

KWH Logistics on kahdeksasta itsenäisesti toimivasta yhtiöstä muodostettu liiketoimintaryhmä, joka on osa KWH-yhtymää. KWH-yhtymä on suomalainen perheyritys, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 2 550 työntekijää ja liikevaihto on 611 milj. euroa. Tutustu meihin osoitteessa www.kwhlogistics.com 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab
Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.07.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Oy Adolf Lahti Yxpila Ab
Kokkola
Oy Adolf Lahti Yxpila Ab
Kärkölä
Oy Adolf Lahti Yxpila Ab
Seinäjoki
Barona Logistiikka
Kokkola
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti