Skip to main content

Työnjohtaja - Lohja

Etsitkö uusia mahdollisuuksia varaosamyyntivastuullisen työnjohtajan roolissa?

Haemme nyt Lohjan Scania-keskukseen 

TYÖNJOHTAJAA

Korjaamopalveluiden työnjohtajana vastaat korjaamon toiminnasta ja palvelun kehittämisestä. Toimenkuvassa korostuu varaosatoimintojen tuntemus sekä varaosalogistiikan hallinta.

Työssäsi johdat tiimiäsi tuloshakuisesti, vastuullisesti sekä Scanian arvojen mukaisesti varmistaen laadukkaan palvelun sovitussa aikataulussa. Luot mekaanikoille turvalliset työskentelyolosuhteet, joissa heillä on mahdollisuus onnistua ja kehittyä. Toimit oman ryhmäsi esihenkilönä ja työnjohtotiimin jäsenenä. Varaosamyynnin vastuihisi kuuluu varaosamyynti, asiakaspalvelu, varaston logistiikka ja ylläpito. Käytössäsi ovat Scania varastonhallinta- ja logistiikkajärjestelmät sekä korjaamon ajanhallintajärjestelmä. 


tarjoamme sinulle..

  • mahdollisuuden työskennellä tunnetun ja vahvan brändin parissa
  • haasteellisen ja vastuullisen työn
  • käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät
  • mahdollisuuden jatkuvaan kehitykseen, panostamme työntekijöidemme koulutukseen
  • tilaisuuden urakehitykseen Scania-konsernissa
  • viihtyisän ja turvallisen työympäristön
  • kilpailukykyiset henkilöstöedut, sisältäen muun muassa lounasedun, laajan virike-edun, kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden työsuhdepyörän hankintaan

toivomme sinulta..

  • asiakaslähtöistä ja myyntihenkistä toimintatapaa
  • hyvää organisointikykyä ja ratkaisukeskeistä asennetta
  • moniosaamisen hallintaa tai valmiuksia moniosaamiseen
  • positiivista asiakaspalveluasennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • joustavuutta ja tiimipelaaja-asennetta
  • kykyä sisäiseen yhteistyöhön, jotta asiakkaat saavat parhaan mahdollisen kokonaispalvelun


Tehtävä edellyttää teknistä koulutusta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. Autoalan ylempi korkeakoulututkinto, C- ja E-luokan ajokortit sekä englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen auto- tai kuljetusalalta sekä raskaan kaluston tuntemuksen. Ennen kaikkea toivomme hakijoilta kuitenkin hyvää asennetta ja kiinnostusta alaa kohtaan. Jotta onnistut tehtävässä, saat kattavan perehdytyksen, käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä tueksesi koko Scania-verkoston taustavoiman.


Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakaspalvelupäällikkö Juha Mantere puh. 010 555 2341. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.2.2023 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 


Henkilöstö on Scanian arvokkain voimavara ja yhtenä joukkueena autamme asiakkaitamme menestymään. Haemme jatkuvasti uusia Scanialaisia eri tehtäviin ympäri Suomen. Jos olet motivoitunut ja valmis ottamaan vastuuta, tarjolla on lukuisia mahdollisuuksia. Scania on oikea paikka kaikille – huollon ammattilaisille, myynnin osaajille, asiantuntijoille ja johtajille. Liittymällä osaksi matkaamme, edistät koko kuljetusalan tulevaisuutta, jossa Scania toimii suunnannäyttäjänä matkalla kohti kestävää liikennejärjestelmää.

Scania-konserni on maailman johtavia kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee seitsemän sopimustoimipistettä. www.scania.fi

Hakuaika päättyy: 19.02.2023 klo 23:00

Scania Suomi vaikuttavuus

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Scania Suomi synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Scania Suomi

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Scania Suomi Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja - Lohja

Lohja
Vakituinen

Julkaistu 19.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti